Do prd....
Do prd....
Vždycky mě může nasrat,když se musím vyškrabávat ze sněhu se studeným motorem. Nebo,že zapadnu vždycky ,když mám motor ještě studený,kur...a.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
A jak jinak bys chtel vyjizdet, nez se studenym motorem? Hlavne to pri vyhrabavani se ze snehu nezen do otacek a nic se nedeje... Nejlip se motor zahreje pomalou jizdou na vyssi rychlost (pro nase motory se doporucuje nejit pod 1800 otacek), pri jizde se soucasne zahreje i prevodovka a diferencial, vrcenim na miste se zahreje jen motor. Ja si vzdycky odhazim snih pred autem a na strane, kam chci vyjet, pak nastartuju a zatim si ometu skla, nasednu a hned vyjizdim. Mam rovnou pustene foukani na predni sklo, aby se nemlzilo a bez problemu. Minuly tyden tu bylo -18 a v pohode... Fakt jsem dlouho nemel problem vyjet, jezdim casto a u nas je vzdycky dost snehu, i kdyz jinde neni zadny...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Vyjíždím z garáže a na autě momentálně nemám nahozený pluh ,takže se tím neohrnutým sněhem např.5 km do práce musím probojovat a někdy i zapadnu,ale to mě vubec nesere.doublejay píše:A jak jinak bys chtel vyjizdet, nez se studenym motorem? Hlavne to pri vyhrabavani se ze snehu nezen do otacek a nic se nedeje... Nejlip se motor zahreje pomalou jizdou na vyssi rychlost (pro nase motory se doporucuje nejit pod 1800 otacek), pri jizde se soucasne zahreje i prevodovka a diferencial, vrcenim na miste se zahreje jen motor. Ja si vzdycky odhazim snih pred autem a na strane, kam chci vyjet, pak nastartuju a zatim si ometu skla, nasednu a hned vyjizdim. Mam rovnou pustene foukani na predni sklo, aby se nemlzilo a bez problemu. Minuly tyden tu bylo -18 a v pohode...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jooooo Jestli mas kone nazbyt, sundej naraznik, namontuj kus traverzy/kolejnice a nasroubuj poradnou radlici. To bych taky potreboval na ten kus cesty, nez se dostanu na normalni silnici...240SX píše:Vyjíždím z garáže a na autě momentálně nemám nahozený pluh
Naposledy upravil(a) doublejay dne 02.01.2006, 15:17, celkem upraveno 1 x.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
no vidíte já dneska zapadl se svou R19 když sem jel s kopce, sem tak nasranej, protože sem se už samozřejmě do kopce zpět nevyškrábal #-o
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod