S14
S14
Existuje podobna stranka aj na S14?A este by ma zaujimalo ci niekto z Vas uz doviezol na Slovensko z Ciech Nissan starsi ako rok 1996?Mam moznost kupit 94 S14 a chcel by som vediet ci to je mozne.Da sa v Cechach vybavit certifikat COC,alebo to treba vybavovat na Slovensku?Neviete nahodou ci ma S14 94 globalnu homologizaciu?Diky za odpovede

- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
tu poslední možnost vyluč, nedovolili mi ani 240sx postavit na papíry 200sx a to byly oboje S13 uplně stejne auta až na motor a par kravin okolo

superb 2004 1,9tdi chiped..  brzy k prodeji.. 
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
ja zhanam co najlacnejsiu S14,lebo mam specialne uchylneho kamarata,ktory ma urcite zlomi ma poriadne turbo,riadiacku,prevodovku,samosvor....hlavne ked ma podryva a provokuje a ja so svojou jesitnou povahou asi dlho nebudem odporovat.Uz len preto,ze viem ake je to vozit sa na skoro 700 konoch...zasa som si cvrkol..mal by som ist asi k urologovi,alebo sexuologovi.hmmmmm

corkybell píše:ja zhanam co najlacnejsiu S14,lebo mam specialne uchylneho kamarata,ktory ma urcite zlomi ma poriadne turbo,riadiacku,prevodovku,samosvor....hlavne ked ma podryva a provokuje a ja so svojou jesitnou povahou asi dlho nebudem odporovat.Uz len preto,ze viem ake je to vozit sa na skoro 700 konoch...zasa som si cvrkol..mal by som ist asi k urologovi,alebo sexuologovi.hmmmmm

ak uvazujes o 700 konoch...tak si myslim ze porizovacia cena auta by te nemala vobec zaujimat...
 ak uvazujes o 700 konoch...tak si myslim ze porizovacia cena auta by te nemala vobec zaujimat...  
   pretoze bude asi desatina toho co do toho auta este nacpes...
 pretoze bude asi desatina toho co do toho auta este nacpes...  

Asi som sa zle vyjadril.Ja v ziadnom pripade netuzim mat v aute 700 koni.To je nehorazna suma penazi,ktore clovek by musel do toho vlozit a stale tam aj tak nieco odide.Perfektna bezedna studna na peniaze.Vidim to na tom kamaratovom aute a preto ho aj obdivujem a uznavam,ze s akym odhodlanim sa do toho pusta pokazdy krat ked nieco klakne a snazi sa dalej zdokonalovat a upravovat svoje auto.Mne osobne staci okolo 300 koni na kolach.Myslim si,ze aj tak to uz je dost