Daruji
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
Daruji
bezpečnostní pásy a jiné malé věci z interieru. Pokud někomu něco chybi,nebo to má poškozene,tak se ozvěte jinak to povyhazuju do popelnice

superb 2004 1,9tdi chiped..  brzy k prodeji.. 
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod

GO motorů CA18DET etc..
- Matysek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak začnem   plastík kolem ovladačů stahovaní oken na straně řidiče, ta malá mřížka výdechu topení co je na straně řidiče nahoře na palubovce, ten plast co je kolem řadičky a jde až nahoru k ovladačům topení tuším že to je ten lesklej, celé talčítko varovnejch blikačů a to pod tím teď z hlavy nevím co to je, a potom plast pod volantem co v něm jsou vsazené tlačítka co jsem psal výše
  plastík kolem ovladačů stahovaní oken na straně řidiče, ta malá mřížka výdechu topení co je na straně řidiče nahoře na palubovce, ten plast co je kolem řadičky a jde až nahoru k ovladačům topení tuším že to je ten lesklej, celé talčítko varovnejch blikačů a to pod tím teď z hlavy nevím co to je, a potom plast pod volantem co v něm jsou vsazené tlačítka co jsem psal výše   Předemnou to měl nějakej de...il a ten si fakt nebral servítky když to rozebíral
  Předemnou to měl nějakej de...il a ten si fakt nebral servítky když to rozebíral  

plastík kolem ovladačů stahovaní oken na straně řidiče, ta malá mřížka výdechu topení co je na straně řidiče nahoře na palubovce, ten plast co je kolem řadičky a jde až nahoru k ovladačům topení tuším že to je ten lesklej, celé talčítko varovnejch blikačů a to pod tím teď z hlavy nevím co to je, a potom plast pod volantem co v něm jsou vsazené tlačítka co jsem psal výše
  plastík kolem ovladačů stahovaní oken na straně řidiče, ta malá mřížka výdechu topení co je na straně řidiče nahoře na palubovce, ten plast co je kolem řadičky a jde až nahoru k ovladačům topení tuším že to je ten lesklej, celé talčítko varovnejch blikačů a to pod tím teď z hlavy nevím co to je, a potom plast pod volantem co v něm jsou vsazené tlačítka co jsem psal výše   Předemnou to měl nějakej de...il a ten si fakt nebral servítky když to rozebíral
  Předemnou to měl nějakej de...il a ten si fakt nebral servítky když to rozebíral  
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
To Matysek:tyhle věco sou už vyrabovane pryč, sou tam hlavně ty plasty interieru, ten velkej,bočn´í zadní..a takové kraviny jako střešn okno .... ty tlačítka tam nejsou,ale mám je někde doma, pokud sem je nevyhodil. snažim se hledat

Naposledy upravil(a) blázen dne 15.01.2006, 12:07, celkem upraveno 1 x.

superb 2004 1,9tdi chiped..  brzy k prodeji.. 
GO motorů CA18DET etc..

GO motorů CA18DET etc..