Potreboval bych par nazoru na vymysly meho milaska.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
ad bod 3) muj tip je taky Hardyho spojka, je to relativne normalni a nicenu to nevadi, pokud se to nezhorsuje. Je tu snad nekdo, komu to nedela???
ad bod 4) ja to mel taky a jedinou zavadou byl spatne nastaveny spinac volnobehu. Proste po lehkem seslapnuti plynu musi ECU vedet, ze se na nej slaplo, jinak se nezavre volnobezny ventil a motor saje falesny vzduch, ktery neodpovida zmerenemu AFM. Taky by to mohl delat samotny ventil - to jsem mel na starem motoru, byl zalepeny sajrajtem z vysrazeneho oleje. Vymontovat, rozebrat, vymyt...
ad bod 4) ja to mel taky a jedinou zavadou byl spatne nastaveny spinac volnobehu. Proste po lehkem seslapnuti plynu musi ECU vedet, ze se na nej slaplo, jinak se nezavre volnobezny ventil a motor saje falesny vzduch, ktery neodpovida zmerenemu AFM. Taky by to mohl delat samotny ventil - to jsem mel na starem motoru, byl zalepeny sajrajtem z vysrazeneho oleje. Vymontovat, rozebrat, vymyt...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
určitě se doma někde najdeGoodziller píše:Nemate nekdo navic ten snimac klapky (nevim presne nazev- je to ta jak k ni vede plynove lanko) ??? Nechce se mi zakladat nove tema, tak to pisu sem.
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Je v poradku?? U me je ten tistak uz probrousenej a spatne to funguje. Kolik bys za nej chtel??blázen píše:určitě se doma někde najdeGoodziller píše:Nemate nekdo navic ten snimac klapky (nevim presne nazev- je to ta jak k ni vede plynove lanko) ??? Nechce se mi zakladat nove tema, tak to pisu sem.
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele: