Zhaním MOTOR
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Taky by se mi jeden motor hodil - rad bych si spachal kovane pisty na tu T3, kterou mam zatim ve sklepe a pak bych to jen prehodil (a vlastne by mi zbyl stavajici motor cerstve zajety po kompletni GO vcetne turba )...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vysvetleni je proste - na lepsi se proste dobre a rychle zvyka a vzhledem k memu nevlastnictvi garaze mam jen jedno auto, nechce se mi prestat jezdit, tak bych si to cele pripravil venku vcetne svodu a nejake pekne vnejsi upravy, pak jen vytahl puvodni, trochu nalestil a poopravoval motorovy prostor a dal ten nove "vytuuuneny" Jo, a pak mi to po prvnim startu bouchne a bude po srande
P.S. A nebo se na to vykvaknu, sezenu kastli, nejaky moooc vykonny vicehrnek f tuplovanym turbu voe a pokusim se ho tam napasovat, pak poridim Patrola a podval a budu tu mrchu vozit jen na srazy, protoze motor vydrzi jen par sprintu, nez se bude muset zase zgeneralkovat Ale bude to mit 1000+ PS, jezdit to bude jen rovne, protoze rizeni je na sprinty zbytecne, tak pujde ven (pro snizeni vahy) a tech 400m bude kurevsky adrenalin a konecne poradne svezeni Ono by to po tech upravach ani moc dal nedojelo, protoze dojde benzin... Brzdy budou taky nanic, pryc s nima, lepsi borci maj vzaaadu padak. Auto bude bez ridice vazit 400 kilo a tech 400m udela za 6.9 s koncovou rychlosti 280km/h. To teprve bude mazec
P.S. A nebo se na to vykvaknu, sezenu kastli, nejaky moooc vykonny vicehrnek f tuplovanym turbu voe a pokusim se ho tam napasovat, pak poridim Patrola a podval a budu tu mrchu vozit jen na srazy, protoze motor vydrzi jen par sprintu, nez se bude muset zase zgeneralkovat Ale bude to mit 1000+ PS, jezdit to bude jen rovne, protoze rizeni je na sprinty zbytecne, tak pujde ven (pro snizeni vahy) a tech 400m bude kurevsky adrenalin a konecne poradne svezeni Ono by to po tech upravach ani moc dal nedojelo, protoze dojde benzin... Brzdy budou taky nanic, pryc s nima, lepsi borci maj vzaaadu padak. Auto bude bez ridice vazit 400 kilo a tech 400m udela za 6.9 s koncovou rychlosti 280km/h. To teprve bude mazec
Naposledy upravil(a) doublejay dne 28.03.2006, 20:17, celkem upraveno 4 x.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
¨Kentoya píše:vy máte ale úmysly, já si říkal, že bych jeden nechal z GO u michala, do té červené co je k tomu a druhej bych nechal převrtat na 1,9 až 2 (co vyjde a jaký budou hrnky) T3 a ma ma ma ma ma ma masakr
Nooo....na jednu stranu rikas, ze zavodit nebudes a na druhou chces stavet nejakou motorovou bestii....
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele: