Tak to zkoušel rozjet na maximálku a 240km/h jsem měl na 6000ot/min a na 7300ot/min jsem byl na úrovni 250km/h (nejsou tam už rysky, ale odhad vzdálenosti), možná 255km/h. Maximální otáčky mám 7500ot/min podle tachoměru.
Je to možné?nebo mám něco s tachošem (nebo něčím jiným)?Mám sice 15" a vzadu profil 50 ale to by přece na to nemělo mít vliv nebo ne?diky
výrobci uvádí maximálku jako konstrukční rychlost, tzn že tuto rychlost zcela jistě dosáhneš, auto je při ní stabilní a více by jsi ho neměl dráždit, samozřejmě tam bývá (u analogů) rezerva 10%, u digitálů je shodná s omezovačem pokud je použit omezovač
Caizi píše:Tak to zkoušel rozjet na maximálku a 240km/h jsem měl na 6000ot/min a na 7300ot/min jsem byl na úrovni 250km/h (nejsou tam už rysky, ale odhad vzdálenosti), možná 255km/h. Maximální otáčky mám 7500ot/min podle tachoměru.
Je to možné?nebo mám něco s tachošem (nebo něčím jiným)?Mám sice 15" a vzadu profil 50 ale to by přece na to nemělo mít vliv nebo ne?diky
doufam žes to nezkoušel na těch gumach na kterych si byl u mě
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
Kentoya píše:výrobci uvádí maximálku jako konstrukční rychlost, tzn že tuto rychlost zcela jistě dosáhneš, auto je při ní stabilní a více by jsi ho neměl dráždit, samozřejmě tam bývá (u analogů) rezerva 10%, u digitálů je shodná s omezovačem pokud je použit omezovač
Ok..díky..možná by to chtělo nechat změřit nějakým policejním radarem...
ako seriovy tachometer tak hlavne aj otackomer su pomerne nepresne, hlavne v poslednej tretine rozsahu....ale vyse 240 je realne (podla tachometra). Typujem ze v skutocnosti ukazuje tachometer pri 240 tak o cca 15km viac....