Nabídka - stavitelný podvozek 23.900,-
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nabídka - stavitelný podvozek 23.900,-
Tak tu mám pro Vás opět nabídku podvozku, tentokrát za ještě nižší cenu než minule.
Jedná se o stavitelný podvozek od japonské firmy Lead. Podvozek byl otestován v japonském časopisu Drift-tengoku a byl ohodnocen jako výborný podvozek pro nepokročilé a vhodný jako první podvozek bez nebezpečného chování a nepříjemné tvrdosti. Vhodný na street i na řádění.
Cena je jak píšu v hlavičce threadu 23.900,- s lhůtou dodání cca 4týd. Rychlejší dodání = navýšení ceny - dohodou.
10 stupňů stavitelnosti a možnost výběru tuhosti pružin vepředu i vzadu od 6-8kg.
Pillow ball upper mount (uložení tlumičů na kuličkových ložiskách) na předních tlumičích, tvrdé uložení bez gumy na zadních.
V případě potřeby dokoupení dalších pružin je možné dokoupit pružiny 5kg-14kg za 1.500Kč/ks, 16kg, 18kg, 20kg za 1.800Kč/ks.
Tlumiče na repasi stojí 3.800Kč/ks.
Jedná se o stavitelný podvozek od japonské firmy Lead. Podvozek byl otestován v japonském časopisu Drift-tengoku a byl ohodnocen jako výborný podvozek pro nepokročilé a vhodný jako první podvozek bez nebezpečného chování a nepříjemné tvrdosti. Vhodný na street i na řádění.
Cena je jak píšu v hlavičce threadu 23.900,- s lhůtou dodání cca 4týd. Rychlejší dodání = navýšení ceny - dohodou.
10 stupňů stavitelnosti a možnost výběru tuhosti pružin vepředu i vzadu od 6-8kg.
Pillow ball upper mount (uložení tlumičů na kuličkových ložiskách) na předních tlumičích, tvrdé uložení bez gumy na zadních.
V případě potřeby dokoupení dalších pružin je možné dokoupit pružiny 5kg-14kg za 1.500Kč/ks, 16kg, 18kg, 20kg za 1.800Kč/ks.
Tlumiče na repasi stojí 3.800Kč/ks.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
adner: sice od jine firmy ale myslim ze v poho. Cena by byla akorat 28.300,-.
Btw. je to korejska vyroba... Nevim nevim jestli se vyplati takhle setrit na podvozku... Kvalita i zpracovani bude asi dost "ohromujici"
Mluvil jsem ohledne tehlech levnych podvozku s nasim japonskym kolegou, ktery dodava zbozi stovkam jap. tuning. shopum a rikal, at si vzpomenu na to, ze nejsme tak bohati, abychom si kupovali levne veci. A verim, ze ma pravdu.
Btw. je to korejska vyroba... Nevim nevim jestli se vyplati takhle setrit na podvozku... Kvalita i zpracovani bude asi dost "ohromujici"
Mluvil jsem ohledne tehlech levnych podvozku s nasim japonskym kolegou, ktery dodava zbozi stovkam jap. tuning. shopum a rikal, at si vzpomenu na to, ze nejsme tak bohati, abychom si kupovali levne veci. A verim, ze ma pravdu.
Martinovo APEX jsem viděl,za ty prachy to nemá chybu,takže pokud je to aspoň trochu podobné,tak to stojí za úvahu.V porovnání s okolními výrobci se opět ukázalo,jaká je ta evropa díra mezi západní a východní půlkou světa.Co píšeš má svoji logiku,ovšem pro to naše plesnivý přesunování z A do B není žádný extra kvalitní(drahý) podvozek nutný.Stejně v tomhle státě není téměř nikdo(čest vyjímkám),kdo by ho uměl opravdu nastavit.Že by se mi při každé změně povrchu chtělo přetáčet péra a útlumy jinam,to se mi tedy nechce.Takže je to stejně jeden velký kompromis,z čehož vyplývá,že slušný,levný,výškově stavitelný tlumič s lineární pružinou a variabilním alespoň expanzním útlumem je dobrým řešením pro nezávodní ambice.Ale klobouk dolů,jsi jediný,kdo mi v tomhle státě nabídl podvozek na z32,jinak všichni akorát kecají.Pouze Koni,z těch jsem se poblil a Tein(SH motor-předraženo),což je nóbl ,ale když vidím APEX,tak se mi nechce zbytečně platit značku.Dej mi prosímtě vědět,zdali by byl ten LEAD někde k vidění.Potřebuji ho vzít do ruky.Dík.(Všechny zde uvedené dedukce jsou pouze soukromým názorem autora,pokud by někoho nepříjemně popouzely,nechť po něm klidně mrští kamenem.)
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jak myslíš no Nicméňe zatím fyzicky k osahání bohužel nejsou... To by si je musel někdo objednat, páč tyhle bych do zásoby nekupoval...adner píše:street.racer
musíš mi to odpustit,ale když srovnám oba obrázky,tak se mi mnohem víc zamlouvají LEADy.Přesně takhle bych řešil tlumiče vlastní výroby.Jinak SH motor mi tyto TEINy nabídlo za 52000 kč.