Vymena klikovky
Vymena klikovky
Ahoj. CHtel jsem se zeptat pokud bych koupil auto s touto poznamkou, co to pro me znamena a kolik bych do toho jeste nasypal. Diky.
No to by jeste slo. Pokud by se menila jen ta klika pripadne prebrousila. Ty tve ceny jsou slusne
Takze at ste v obraze:
Klika uz jednou byla delana cili ted je jediny reseni vymena za novou nebo ?
Ma to proslou STK dost dlouho , trosku tukly dvere. No prace asi dost.
Ale jinak CZ papiry a rv 1990. Cena 20 000. Jeste cekam na fotky.
Predbezny zjisteni od odborniku je ?
Takze at ste v obraze:
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
cena v poho...zaleži jak to ale vypada, klika se da brousit 3x tušim, mrkni aspon v jakym stavu to ma turbo, pač to maš dalšich 10tis, a poměř tlaky ve válcích, jestli to neni totalni mrtvolaConan píše:No to by jeste slo. Pokud by se menila jen ta klika pripadne prebrousila. Ty tve ceny jsou slusne
Takze at ste v obraze:
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
pablo
no mne uz tiez zacali nejake divne a nepekne veci klepat v motory ,trosku sa zacal motor viac triast a pri pretoceni kluky vyda nejaky klepavy zvuk a ako keby jemne vystrelilo z vyfuku a ked trochu pridam tak zase ako keby nejaky plech o plech buchal,nevieto co to moze byt?
kdyz na to nemas love tak se na to vybodni...nerikam to ve zlym...spis jako radu...200SX at uz SR nebo CA (jak je videt pomalu ale jiste vas vsechny ceka GO) jsou fianancne narocne auta...
...ted nekdo rekne ze se to da za levnejc...
...na to nemam co rict...staci si procist tohle forum kdo vsechno dela uz GO po nekolikate...
...ted nekdo rekne ze se to da za levnejc...
...na to nemam co rict...staci si procist tohle forum kdo vsechno dela uz GO po nekolikate...
No je mi to jasny a prisel jsem na tom az pote, co jsem to auto videl na vlastni oci. Zadni plech pod znackou na vymenu, prah rez nebo rana?, boule, apod kosm vady, dvere, mozna by stacilo je prokopnout zpet :-) , bez Stk, predni gumy na vymenu. No a klikovka tak v pr, ze uz se s tim da jet jen do nizkych otacek, jinak se to dusi a kdovi co. Brousena klika pred rokem, pomohla jen na jednu sezonu ? To je normalni ? Pry je lepsi tam dat kliku z jinyho motoru ( to se mi moc nezda).
A pokud to nemuzu poradne vyzkouset, kdovi jak je na tom turbo a ostatni veci. Fakt bastlfahrzeug :-)
Takze v tomhle aute bych asi utopil vsechny prachy co mam.
Jedina pozitivni vec je pocit mit sport coupe, ale fakt netusim kolik by me vyslo do toho nasypat penez ,aby to jelo. A ja bych radeji jezdil, nez mit tohle rok na oprave a vozit se tim co mam ted.
Fakt se toho bojim a neverim moc lidem, mam strach ,ze tam bude neco total v pr..Jinak pro toho , kdo se v tom umi hrabat a ma dily idealni auto na opravu s Cz dokladama.
Interier vypada super, fakt by me zajimalo za kolik by tohle bylo pojizdny :-) Jinak Abs to ma pry ok.
A pokud to nemuzu poradne vyzkouset, kdovi jak je na tom turbo a ostatni veci. Fakt bastlfahrzeug :-)
Takze v tomhle aute bych asi utopil vsechny prachy co mam.
Jedina pozitivni vec je pocit mit sport coupe, ale fakt netusim kolik by me vyslo do toho nasypat penez ,aby to jelo. A ja bych radeji jezdil, nez mit tohle rok na oprave a vozit se tim co mam ted.
Fakt se toho bojim a neverim moc lidem, mam strach ,ze tam bude neco total v pr..Jinak pro toho , kdo se v tom umi hrabat a ma dily idealni auto na opravu s Cz dokladama.
Interier vypada super, fakt by me zajimalo za kolik by tohle bylo pojizdny :-) Jinak Abs to ma pry ok.