já mám od michala, právě s tou lepší vrtulí, schválně jsem to od něj vzal kdyby se někomu na foru posralo to jeho at může hned jezdit, takže je po repasi od michala a ještě nejetý, tak kdyby jsi chtěl je tvoje
Dobrá otázka, když už to zkurvili v te firme Swedovi tak at aspon nenaletí další.
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
No nevim zdali je to vubec nejaka firma ale turb tam meli hafo. Jedny lidi co to delaj na kseft z HOlic v Cechách. Uvidíme jak se dále dohodnem. Bud tak chtít vyměnit jinou vretulku co si seženu.
swed píše:No nevim zdali je to vubec nejaka firma ale turb tam meli hafo. Jedny lidi co to delaj na kseft z HOlic v Cechách. Uvidíme jak se dále dohodnem. Bud tak chtít vyměnit jinou vretulku co si seženu.
Jo jo ... už jsem o nich taky něco slyšel /uvažoval jsem o nich o přetěsnění/ teď už jsem rozhodnut...mino jine repasovali i turbo známému na cromu .. cca 3* pak až se jim to povedlo. Nutno dodat že s reklamacema nebyl problem.
A kdo přesně to v holicích byl? nebyl to náhodou nějakej ukrajinec nebo rusák? Já tam právě znám 2 týpky co to dělaj. Jeden rusák co to dělá doma a druhej co to vozí do němec.
I love "Turbo"
Black S13 250sx (future drift car)
Black(Grey) S13 SOLD
Nyci píše:A kdo přesně to v holicích byl? nebyl to náhodou nějakej ukrajinec nebo rusák? Já tam právě znám 2 týpky co to dělaj. Jeden rusák co to dělá doma a druhej co to vozí do němec.
No dělá to jeden týpek a ten druhej co vypadá na ukajinec u něj má malou dílnu. Dělá to tam + ve firmě někde v Holicích vyvažování atd.
Tak to já jsem si to nechal dělat jinde. Mám na to 2 roky záruku a šlape fakt slušně. Vyměnili mě na něm snad uplně vše jediný co mě zbylo byla vejfukový a prostřední těleso jinak všechno nový. Cena je teda okolo 15tis ale jestli by někdo chtěl tak není problém.
I love "Turbo"
Black S13 250sx (future drift car)
Black(Grey) S13 SOLD