:-k

nejake skusenosti
 ?
  ?

?
  ? / ďalej som prišiel do jednej renomovanej firmy u nás na Slovenku ,ktorá predáva garrett a celý nasratý som objednal úplne nove turbá opať som nahodil motor nové tesnenia a auto sa správalo bez turboefektu na aký som bol zvyknutý pri 300 zx tt,takže zase von motor a zistil som ,že tí magory mi predali turba sice na300zx twinturbo ,ale na automat verziu,kde sú menšie uhly zaoblenia kompresorových a turbínových vrtuliek
 / ďalej som prišiel do jednej renomovanej firmy u nás na Slovenku ,ktorá predáva garrett a celý nasratý som objednal úplne nove turbá opať som nahodil motor nové tesnenia a auto sa správalo bez turboefektu na aký som bol zvyknutý pri 300 zx tt,takže zase von motor a zistil som ,že tí magory mi predali turba sice na300zx twinturbo ,ale na automat verziu,kde sú menšie uhly zaoblenia kompresorových a turbínových vrtuliek  tak teraz zháňam výrobné čisla kompres.a turb. lopatiek na 300x twinturbo manual !!!dobré ne???nasrat!
 tak teraz zháňam výrobné čisla kompres.a turb. lopatiek na 300x twinturbo manual !!!dobré ne???nasrat!tak to se stává, všichni sme jenom lidi...problem je v tom, že to nejsou brzdový destičky který vyměníš za 5minut...ale i ty kontroluju jestli jsou správné než je začnu montovat!NISMOO7 píše:ďalej som prišiel do jednej renomovanej firmy u nás na Slovenku ,ktorá predáva garrett a celý nasratý som objednal úplne nove turbá opať som nahodil motor nové tesnenia a auto sa správalo bez turboefektu na aký som bol zvyknutý pri 300 zx tt,takže zase von motor a zistil som ,že tí magory mi predali turba sice na300zx twinturbo ,ale na automat verziu,kde sú menšie uhly zaoblenia kompresorových a turbínových vrtuliektak teraz zháňam výrobné čisla kompres.a turb. lopatiek na 300x twinturbo manual !!!dobré ne???nasrat!