P:Nissan 200SX 1.8T 16V-50000CZK
- Deepstar
- user
- Kontaktovat uživatele:
Byli jsme dohodnuty a pak jsem se dozvedel ze to ma rozebrany,ikdyz to mel uz jako prodejny ale tak jsem cekal o neco dele ale nakonec jsem tam nejel protoze mu asi pri montazi neco spatne sedlo pac tam tekl olej,takze jsem tam ani nejel je to prece jenom 200km a kdyby se mi to posralo nekde v pulce ceste tak to bych zuril,no takze jsem koupil v Praze od jedny slecny 200sx  a strasne se bala na to slapnout takze auto je uplne zaklad ale ja jsem spokojenej
 a strasne se bala na to slapnout takze auto je uplne zaklad ale ja jsem spokojenej

a strasne se bala na to slapnout takze auto je uplne zaklad ale ja jsem spokojenej
 a strasne se bala na to slapnout takze auto je uplne zaklad ale ja jsem spokojenejtak kolik jsi investoval?????a dej sem fotkyDeepstar píše:Byli jsme dohodnuty a pak jsem se dozvedel ze to ma rozebrany,ikdyz to mel uz jako prodejny ale tak jsem cekal o neco dele ale nakonec jsem tam nejel protoze mu asi pri montazi neco spatne sedlo pac tam tekl olej,takze jsem tam ani nejel je to prece jenom 200km a kdyby se mi to posralo nekde v pulce ceste tak to bych zuril,no takze jsem koupil v Praze od jedny slecny 200sxa strasne se bala na to slapnout takze auto je uplne zaklad ale ja jsem spokojenej

- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Nema to auti tazny??? Taky jsem se byl podivat na 200sx u jedny slecny a to teda nebylo nic moc.Deepstar píše:Byli jsme dohodnuty a pak jsem se dozvedel ze to ma rozebrany,ikdyz to mel uz jako prodejny ale tak jsem cekal o neco dele ale nakonec jsem tam nejel protoze mu asi pri montazi neco spatne sedlo pac tam tekl olej,takze jsem tam ani nejel je to prece jenom 200km a kdyby se mi to posralo nekde v pulce ceste tak to bych zuril,no takze jsem koupil v Praze od jedny slecny 200sxa strasne se bala na to slapnout takze auto je uplne zaklad ale ja jsem spokojenej
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Goodziller
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal na Z31 jednotke odmontovatelne a bolo pekne skovane!Len skoda ze vazilo 18kg!Goodziller píše:Ja bych ho udelal sundavaci. Super jsou ty schovavaci co maj audiny..Kentoya píše:naděláte, může se hodit, ale taky bych ho nechtěl
 Pre mna na sprinty je kazde kilo dost!
 Pre mna na sprinty je kazde kilo dost!  Ale ze by som ja schudol zo 106kg,tak to nie!
 Ale ze by som ja schudol zo 106kg,tak to nie!