tohle není možné, jestli si tohle přečte někdo,kdo uvažuje že si koupí dvoukilo, tak si to rychle rozmyslí,..zavedem hlasovaní, kolik zdejších dvoukil je v pojízdným stavuMartin_534 píše:dnes to byla exibice - jenom takový poježdění a bylo to dost fajn, nádherný počasí, jenom dvoukila nějak umírali
ZAXovi praskli svody, tak se moc nesvezl, docela smůla - 800km na sosnovou, pak si dá 10 kol a zase domu
CAIZImu odešla spojka - auto totál nepojízdný
HYNEK měl problém se zavařenym diferákem + asi odešlo turbo
a tak jedinej kdo jezdil a dojel byl SANDY, ale driftovat se docela naučil, jezdí fakt dobře
a mě se na S15RC stratila matička, takže mám tříkolku

Proste to auto pouzivam jako ostatni bezne pouzivaji svoje bezna auta. Jasne, taky nemam uplne vsechno na 100%, spousta problemu se najde, ale rano prijdu, nastartuju, jedu tam, kam potrebuju, vecer zpatky. A samozrejme, aby to nebylo jen par km, vetsinou se jedu jen tak "projet", abych si taky neco uzil a aby auto vedelo, ze neni jen na premisteni z bodu A do bodu B. Mam sice jen Stage1, T25 od Michala s jinou turbinou, Walbro, custom sani i vyfuk, problematicky Air Regulator (porad na to nemam cas), ale fakt jezdim kazdy den. Krome dne, kdy mi odesel starter diky absenci uhliku se mi nestalo, ze bych neodjel a nedopravil se tam, kam chci.
 Proste to auto pouzivam jako ostatni bezne pouzivaji svoje bezna auta. Jasne, taky nemam uplne vsechno na 100%, spousta problemu se najde, ale rano prijdu, nastartuju, jedu tam, kam potrebuju, vecer zpatky. A samozrejme, aby to nebylo jen par km, vetsinou se jedu jen tak "projet", abych si taky neco uzil a aby auto vedelo, ze neni jen na premisteni z bodu A do bodu B. Mam sice jen Stage1, T25 od Michala s jinou turbinou, Walbro, custom sani i vyfuk, problematicky Air Regulator (porad na to nemam cas), ale fakt jezdim kazdy den. Krome dne, kdy mi odesel starter diky absenci uhliku se mi nestalo, ze bych neodjel a nedopravil se tam, kam chci.Caizi píše:OK, ta moje vydrží vše, za to dám krk. Byť ted jsem málem zůstal viset v Ostravě..naštěstí to byl jen špatný kontakt na konektoru CASu. Martinovi dík, že mi vzdáleně pomohl..Hynek píše:tak doufam že přijedeš na Mimoň dáme jí pořádně napít a druhej den na drifty hned uvidíš kolik toho dvoukilo vydržíCaizi píše:Ta moje už toho zažila a furt jede....
Caizi píše:Když říkám vše, tak vše.
Caizi píše:
jen doufám že sem to ted nezakřik kua