Jakou kdo má spotřebu na S13
co se tyče spotřeby na dalkovou jsem udelal 6.5 courakem a po dalnici jinak bezne 8l po meste 8-10 , normolni stredni divocinou 10 - 15 a pri masakrech 20 . Ale RS se nechytaj , mitsubishi 3000 nevi ktera byje a zerou jeste vic. Podle propoctu moje 200sx ma asi par klisen na vic ale na dynamoranu jsem nebyl bo se bojej ze mi to neuchladi a od vyfuku se mi rostecou hadicky
No jinak myslim si ze 200sx ma temer nesmrtelny motor (mozna ti odejde turbo ale to ti muze odejit u jakehokoliv auta s turbem) mam origo najetych 168tisic koupil jsem ho 155 melo nove turbo krapatek vyzranejsi motor nebyl generalkovan ani nic podobneho jen o nej bylo pecovano a slape jako svicary a toho ani trochu nesetrim. vyntyli hydrostyli ani nic podobneho se neoziva ani po nastartovani motor je na volnobeh temer neslisitelny. A jedinej duvod proc lze nalest 200sx s origo 350tisicame je ze olej se meni po 5000km a ne po 10000km(jasne uvedeno v navodu i kdyz ted jsou oleje lepsi stejne to dodrzuji) nez s vozem jedu necham ho zahrat (pozor i kdyz je vuz tepli stal napr hodinu olej stece a motor bezi na sucho takze nez se rozjete nechat chvili klapat) a klasika nezdechat horkej aby se ochladilo turbo. je to jen o pristupu.
do GO nissana bych se moc nehrnul pac to vetsinou zvorou a motor ujede sotva 20.
No jinak myslim si ze 200sx ma temer nesmrtelny motor (mozna ti odejde turbo ale to ti muze odejit u jakehokoliv auta s turbem) mam origo najetych 168tisic koupil jsem ho 155 melo nove turbo krapatek vyzranejsi motor nebyl generalkovan ani nic podobneho jen o nej bylo pecovano a slape jako svicary a toho ani trochu nesetrim. vyntyli hydrostyli ani nic podobneho se neoziva ani po nastartovani motor je na volnobeh temer neslisitelny. A jedinej duvod proc lze nalest 200sx s origo 350tisicame je ze olej se meni po 5000km a ne po 10000km(jasne uvedeno v navodu i kdyz ted jsou oleje lepsi stejne to dodrzuji) nez s vozem jedu necham ho zahrat (pozor i kdyz je vuz tepli stal napr hodinu olej stece a motor bezi na sucho takze nez se rozjete nechat chvili klapat) a klasika nezdechat horkej aby se ochladilo turbo. je to jen o pristupu.
do GO nissana bych se moc nehrnul pac to vetsinou zvorou a motor ujede sotva 20.
K tý spotřebě:
Prvních 100km (60km pohoda, 20km po dálnici 160kmh a 20km blbnutí) to dělalo 17l/100km, další dvě stovky kilometrů s lehkou nohou po okraskách s občasným předjetím cca 13l, přijde mi to dost, je to normální?
Mám Stage 1, 1 bar, jedině V-power racing...
Prvních 100km (60km pohoda, 20km po dálnici 160kmh a 20km blbnutí) to dělalo 17l/100km, další dvě stovky kilometrů s lehkou nohou po okraskách s občasným předjetím cca 13l, přijde mi to dost, je to normální?
Mám Stage 1, 1 bar, jedině V-power racing...
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si zase testoval spotrebu, tentokrat 100% mesto. Za 3000Kc jsem najel s bidou 700km, takze +/- 13.5 / 100. Asi mam neco s nohou Vcera vecer jsem u pumpy ONO nasel N95 za 25.90, coz je o 2Kc min, nez u EO a dokonce o 4 min nez u Shellky. Dnes uz tam staly kolony...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Porsche924GTS
- user
To jsme na tom podobně, jaké máš úpravy??doublejay píše:Tak jsem si zase testoval spotrebu, tentokrat 100% mesto. Za 3000Kc jsem najel s bidou 700km, takze +/- 13.5 / 100. Asi mam neco s nohou Vcera vecer jsem u pumpy ONO nasel N95 za 25.90, coz je o 2Kc min, nez u EO a dokonce o 4 min nez u Shellky. Dnes uz tam staly kolony...
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
problém těhhle levných paliv je že neobsahují aditiva, nedoporučoval bych je používat. Aditiva udržují v čistotě celý sací trakt i s ventilama a rozpouštějí ty zapečené sajrajty z benalu a oleje. Takže neaditivivaná paliva NEBRAT.doublejay píše:Tak jsem si zase testoval spotrebu, tentokrat 100% mesto. Za 3000Kc jsem najel s bidou 700km, takze +/- 13.5 / 100. Asi mam neco s nohou Vcera vecer jsem u pumpy ONO nasel N95 za 25.90, coz je o 2Kc min, nez u EO a dokonce o 4 min nez u Shellky. Dnes uz tam staly kolony...
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod