Zavit na privodnej rurke oleja do turba.
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zavit na privodnej rurke oleja do turba.
Vie niekto na 100 % aky je to zavit ? Mne sa vidi ako M10x1, ale nie som si isty.
Jo a este jedna vec. Ten tzv. "boost-cut" sa prejavi ako ked narazis autom do neviditelnej steny ?
Jo a este jedna vec. Ten tzv. "boost-cut" sa prejavi ako ked narazis autom do neviditelnej steny ?
Re: Zavit na privodnej rurke oleja do turba.
Jestli myslis fuel-cut tak ano, proste to tahne a najednou to prestane jet. Me se to stalo pri predjizdeni dvou kamionu a kvuli tomuto jsem to malem nestihlkenivruh píše:Vie niekto na 100 % aky je to zavit ? Mne sa vidi ako M10x1, ale nie som si isty.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Re: Zavit na privodnej rurke oleja do turba.
Do M10x1 se dá zašroubovat i G1/8 protože velký průměr závitu je 9,728 mm. U hydraulického rozvodu bych tipoval právě G1/8.kenivruh píše:Vie niekto na 100 % aky je to zavit ? Mne sa vidi ako M10x1, ale nie som si isty.
Blow off valve, regulátory tlaku (MBC), Oil Catch Tank, rozpěrné tyče, odlehčené řemenice a další specialitky pro vaše auto
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm, takze kuzel tam nie je. No ono je pravda, ze to tesni na ten rozsireny koniec rurky, ta "matka" ho pritlaca oproti ploche v tom adaptery na bloku.adner píše:Tak jsem to kvuli tobě změřil,je to nějakej emerickej blázinec-průměr 11,stoupání něco mezi 1-1,25, kužel to není.A zaboha nemůžu najít emerický měrky,takže nevim,jak se to jmenuje.
Vravis, ze od 1-1.25 ? Urcite to nie je menej ako 1 mm ?
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
Takze som pozrel sxoc a vyzera, ze je to uplne nestandardny zavit 7/16-24 UNS
A ze vraj je taky isty zavit ako na "banjo" srobe, co ide do turba.
http://www.swagelok.com/downloads/webca ... f?301Red=Y
Strana 34 to je ono. "with flared tubing"
No a vcil uz len najst firmu, ktora to dokaze zohnat.
A ze vraj je taky isty zavit ako na "banjo" srobe, co ide do turba.
http://www.swagelok.com/downloads/webca ... f?301Red=Y
Strana 34 to je ono. "with flared tubing"
No a vcil uz len najst firmu, ktora to dokaze zohnat.