rady

otázky a odpovědi technického rázu
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

pokud se ten zvuk za půl roku nezměnil tak to byly a jsou hydroštely
mick
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mick »

Peca píše:Ta černá hadička s ventilem v motoru je boost controller, ale to jsem ti určitě říkal. A ta co vede do kabiny je příprava pro budík na tlak turba. Co se týče fuel cutu, říkal jsem ti že je potřeba v tom případě snížit tlak zmiňovaným ventilem.
A to že to do 4000 nejede...holt chce to lepší sání a palivovou pumpu. To klepání nevím, Kentoya říkal hydroštely tak bych mu věřil.... :roll:
Jinak nechápu že se nezeptáš rovnou u zdroje, nejsem ten typ prodejce o kterém už neuslyšíš poté co shrábne prachy :?
urcite jsi mi to rikal, ale ja jsem byl tak vyjukanej z toho auta, ze jsem nic nevnimal :D

doufam, ze jsem te nejak neurazil, puvodne jsem chtel jen zjistit jak na to kitovani... btw, jestli vzpominas na ten predni blatnik, tak uz je k nerozeznani od toho druhyho (teda az na barvu)
červená mrcha je to
mick
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mick »

Martin_534 píše:ty hadičky budou nejspíš boost controller, jestli chceš, můžu ti na to kouknout

je to boost controller, spis jestli bys mi mohl kouknout na to klepani, pripadne poradit co s tim...
červená mrcha je to
Peca
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

btw, jestli vzpominas na ten predni blatnik, tak uz je k nerozeznani od toho druhyho (teda az na barvu)
Namontovals tam ten novy? Kdyztak hod nake fotky do Clenu...
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
mick
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mick »

Peca píše:
btw, jestli vzpominas na ten predni blatnik, tak uz je k nerozeznani od toho druhyho (teda az na barvu)
Namontovals tam ten novy? Kdyztak hod nake fotky do Clenu...
ne, vybrousil a zakitoval jsem ten starej, ted vypada ok, brzo ho vyfotim.

tim padem mam pravej predni blatnik navic
červená mrcha je to
Odpovědět