Neslavný konec jedné projížďky :-(
Problém oktávky právě není až tak v nedotáčivosti, ale (světe div se) v přetáčivosti (samozřejmě se bavíme o první generaci). Prostě těžký předek + lehký zadek = kyvadlo. A na to doplatil kamarád. Vletěl tam a zadek šel okamžitě stranou, zachytil jedním kolem příkop, chvilku tam vyrýval zahrádku a pak se příkop náhle srovnal a vyhodil ho do vzduchu a na druhou stranu cesty do svodidel....
Nechápu jak si mohl myslet že mu to na zimních gumách projde. Já tam na suchu jezdím s dvoukilem tak 80kmh, on tam stejnou rychlostí letěl na mokru na zimákách....A přitom už má odježděno tisíce a tisíce km...
Jen si říkám kdy podobná křest čeká mě
Nechápu jak si mohl myslet že mu to na zimních gumách projde. Já tam na suchu jezdím s dvoukilem tak 80kmh, on tam stejnou rychlostí letěl na mokru na zimákách....A přitom už má odježděno tisíce a tisíce km...
Jen si říkám kdy podobná křest čeká mě
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
- saigone
- user
- Kontaktovat uživatele:
To dopadlo docela dobře. Oct je vpředu docela tvrdá. Můj kamrád zničil včera večer civica 1,6 esi 4d. Ve 150 na rovný široký silnici dostal smyk otočilo ho to o 360, pak se o něco kousnul a dal 3x salto přes boudu po čumáku. Auto je zkrácený na dýlku o metr. On byl jen odřenej, měl z pekla štěstí.
A4 1,8T quattro Avant 1998
350z Z33 USDM 2003
350z Z33 USDM 2003
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
heh tak to mohla bejt pekna showsaigone píše:To dopadlo docela dobře. Oct je vpředu docela tvrdá. Můj kamrád zničil včera večer civica 1,6 esi 4d. Ve 150 na rovný široký silnici dostal smyk otočilo ho to o 360, pak se o něco kousnul a dal 3x salto přes boudu po čumáku. Auto je zkrácený na dýlku o metr. On byl jen odřenej, měl z pekla štěstí.
aspon ze je celej
Prej jenom chladič stál 10k protože byl vohlej tak se musel celej vyměnit a to bylo míň bouchlý než tohlemilonovo píše:Rozhodně bych to nenechával ve značkovým servisu,protože mu odečtou amortizaci atd. a může se stát že doplatí.Radši bych si to nechal zaplatit a nechal to udělat někde normálně za půl.Oktávky teda nesleduju,ale ty díly na to fakt musej bejt za pár.
- kenivruh
- user
- Kontaktovat uživatele:
mjauto.cz ma chladice na Oct. za 2k. Valeo za 4k.speedy_s píše:Prej jenom chladič stál 10k protože byl vohlej tak se musel celej vyměnit a to bylo míň bouchlý než tohlemilonovo píše:Rozhodně bych to nenechával ve značkovým servisu,protože mu odečtou amortizaci atd. a může se stát že doplatí.Radši bych si to nechal zaplatit a nechal to udělat někde normálně za půl.Oktávky teda nesleduju,ale ty díly na to fakt musej bejt za pár.