Totalne motor na ho...
Mam 200SX asi 1/2 roku a zatim jen same problemy. Turbo je zatim OK ale motor byl na kasi. Po 200km jsem ho po zadreni musel zgeneralkovat (prebrouseni klikovky + nastrik pokoveni a znova prebrousit). Odesla mi jedna sala. Pritom olej OK, vsechny olejove cesty OK. Ted to sice jezdi ale uz s tim mam strach. Kdyz se podivate do Annonce, vetsina inzeratu na tohle auto je, ze se prodava bez motoru, nebo s vadnym motorem. To o necem svedci. Kdyby byl ten motor kvalitnejsi urcite by to bylo super auto. Jak vzhled, tak vykon a v neposledni rade povinne ruceni. Miloval jsem ho, ale ted uz vim, ze je to krap, kterymu se neda verit. Radek
Cau, s autem nezoufej, ja si koupil 93´ a po dveste cislech sem dojezdil.natech píše:Mam 200SX asi 1/2 roku a zatim jen same problemy. Turbo je zatim OK ale motor byl na kasi. Po 200km jsem ho po zadreni musel zgeneralkovat (prebrouseni klikovky + nastrik pokoveni a znova prebrousit). Odesla mi jedna sala. Pritom olej OK, vsechny olejove cesty OK. Ted to sice jezdi ale uz s tim mam strach. Kdyz se podivate do Annonce, vetsina inzeratu na tohle auto je, ze se prodava bez motoru, nebo s vadnym motorem. To o necem svedci. Kdyby byl ten motor kvalitnejsi urcite by to bylo super auto. Jak vzhled, tak vykon a v neposledni rade povinne ruceni. Miloval jsem ho, ale ted uz vim, ze je to krap, kterymu se neda verit. Radek
Je to holt smula, ackoliv je taky pravda ze tenhle typ motoru s T25kou jedost nachylnej na olej. a pokud se nemeni v cas tak se ti jednoduse od turba pridre. maj totiz zmensenej prostup napajeci hadice, a staci aby si mel turbo jenom nacaty a je hotovo. treba je vymenit mazaci hadici k turbu za vetsi, a dodrzovat vymeny+kontrolu rozvodných trubic.. a nezapomen ze lidi si takovahle auta kupujou s tim ze je to japonec, co musi vydrzet, serou pomalu na vsechno, olej jenom dolejvaj, a pak to takhle dopada. a ty jako kupec s tim nic nenadelas.. ja se taky nachytal.. ted mam motor z 91´ a bojim se mu nalozit... :ph34r: