Jakou zvolit tloušťku pro jaký tlak? Např pro 1.1baru na T28?No_name píše:asi podle požadovanýho výkonu (plnícího tlaku)
dělaj se 1,2mm , 1,6mm a 2,0mm ,všechny stojej stejně
je Cometic dobra znacka?
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
jak píše rady, jinak já uvažuji o tom 2mm tlustém proto, že použiji písty z birda a díky nim je statická komprese cca 1/11, a pomocí tlustějšího těsnění, právě ty 2mm se dostanu na statickou kompresi cca 1/10,5 a tím pádem oddálím detonační hoření při tlaku turba cca 0,5 bar kterýžto tlak je při této kompresi už dost na hraně, při kompresi cca 1/11 bych mohl tlačit max 0,3 a byl bych na přibližně stejné pozici výkonu, ale pravděpodobně bych měl krouták menší, jsou to moje odhady pokud se mýlím zkušenější mě mohou poučit
Ano kovové těsnění bych použil až v případě ž enelze více srovnat blok, s písty nelze nic udělat a je to v podstatě je "dohlazení" kompresního poměru..raddy píše:to je pravda, ale nie je to idealny sposob.Brblak píše:Kovove tesneni se pouziva ke snizeni komprese celkem bezne.
Teda alespon podle toho co sem za tech par let videl.
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů
tu najdete informacie o zmene kompresneho pomeru (statickeho) pri zmene hrubky tesnenia
http://www.tomei-p.co.jp/_2003web-catal ... asket.html
http://www.tomei-p.co.jp/_2003web-catal ... asket.html
ješte jeden dotaz - kdo zná japnská kovová těsnení FET a co mi o nich mužete říci????
Nerad bych si vzal na shop nějakej šmejd..
Nerad bych si vzal na shop nějakej šmejd..
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů