rada
rada
zdravim vsechny...sem tu novej a potreboval bych par rad....chtel bych si poridit 200ku a chtel bych se zaptat...jak je to se shanenim dilu,kolik tak zere(ikdyz to neni moc podstatny) a na co si dat pozor pri koupi...pak jestli mate nekdo nevyklapeci svetla a na kolik to prislo a nemeli by ste par stranek s inspiraci???jak by mohla 200 vypadat po par upravach ale jen decentich....predem dekuju za rady
tady na foru seženeš snad vše za rozumné peníze, na další úpravy se zatím vybodni, dokud ji nebudeš mít ve velmi dobrém stavu, - tvůj názor na visáž (design) se stejně bude vyvíjet, a pozor si dej hlavně aby nebyla rezava a nebyly hnuté nápravy, bouraná bude na 95% hlavně aby byly málo a nehnula se kastle, čili změřit nápravy aby na jedné straně nebyly o cm a víc rozdílně daleko od sebe a prolézt si ti ohledně koroze, cenu se snaž do 30ti litrů a počítej s brzkou go motoru do cca 30 litrů, počítej, že tlumiče budou ko a brzdy budou potřebovat zrepasovat, to je snad pro začátek vše
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
ale u mne to byla jina situace,moje s13 byl dovoz z belgie do nemecka -cili auto nemelo narodni schvaleni v nemecku....proto zrovna toto neslo prihlasit a musel jsem to resit formou prestavby......
jinak jsem dovezl uz nekolik s13 a bez problemu to prihlasil....takze zadne obavy nemusi byt,staci si zkontrolovat stitek nebo nemecky technicak
jinak jsem dovezl uz nekolik s13 a bez problemu to prihlasil....takze zadne obavy nemusi byt,staci si zkontrolovat stitek nebo nemecky technicak
sannycars-dovoz automobilu z EU
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele: