po vimene zpalenej lameli spojky , sa objavila elektricka chyba a povymene tora somzistil dalsiu zavadu v kabine okrem ventilatora a steracov mi v nutri nic nefunguje ani osvetlenie palubky,smerovky,vystrazne,otackomer tlakoleja turba palivomer teplota vody a neviemcimtomoze byt maju snad vsetky tieto vecispolocnu kostruci +pol poistky su dobre
a dalsia zavada nasvete turbo je kusnute ak by niekto mal T2 ci T25 sem snim
nějaký turbo mám potřebuji ale potřebuji další na repas takže výměnou, jak jsi mi volal po druhé tak jsem byl ve věčných lovištích včera jsme slavily tchýněných 60
a za turbo tak cca 6000
hlavně si vyčisti přívodní trubičku oleje do turba, nebo hned zadřeš další
frantisku este otazka akolko ich chces mam jedno kusle z duvodu rozpadu zvodu jedno z neznamych pricina tretie ani neviem ale strasne dymi ta ktore ci kolko su to gareti aero......... a tusim tam je neco jak2168 ale tou 8 si nejsem isty
ok takze 3kusy garetu pisu si ale neviem kedy sa ktebe dostanem mal by som ist s aerom do ciech kupit nejakeho swifta tak by som sa stavil lebo cez tyzden som v skole
ok dik moc rad si stebou konecne pokecam naposledy to bolo len tak narychlo pocuj este stale zhanam tu converzi na s15 kupim komplet aj s bokmi a zadkom len neviem odkoho mohol by sim mi niekoho kamaradsky poradit co by mi sparvil navrh ukazal nejake vzorky a spravil cenu ked to budem mat tak rovno kupim tu 2871 prip 2876 od marata dik
když já a angličtina nejsme kamarádi, takže přes net a ebai otravuji taky ostatní, a protože se idaho zabývá různým dovozem a to oficiálně a ceny nemá špatný zkus poprosit jeho