KO motory
KO motory
kluci když tak mi sem prosím napište co všechno máte navíc z motorů, popř kompletní KO motory CA 18 det, jelikož je hodně zájemců o GO a většinou má každý motor nějakou mouchu at vím komu se potom ozvat, martine pokud sem někdo bude valit OTéčka tak je maž, potřebuji tady vidět jen to co je volné a použitelné z motorů, hlásí se mi o go pět motorů, jeden mám doma rozebranej a z druhýho už nějaký věci

- peksli444
- user
- Kontaktovat uživatele:
CA 18 ET kluka klepe.

200sx s12 red
peksli44@gmail.com
0908 140 102 , 0904 78 23 89
Aaaach ta dnesna mlades je ako kraliky - mysli len na travu a sex.
Zasadne nesuhlasim so svojim nazorom tak sa ma radsej nic nepytajte bo aj tak nic neviem a ked nahodou nieco viem tak sa tvarim ze to neviem.
Po trave sa neslape... ... po trave sa SMEJE. :-) :-) :-) :-)

peksli44@gmail.com
Zasadne nesuhlasim so svojim nazorom tak sa ma radsej nic nepytajte bo aj tak nic neviem a ked nahodou nieco viem tak sa tvarim ze to neviem.
- peksli444
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: KO motory
mam pre teba motor CA18 ET. dymi prasknute tesnenie pod hlavou alebo hlava alebo blok. pojdem do CR pre druhy tak by som ti ho mohol rovno doviezt - vedeli by sme sa dohodnut na odkupeni?? donesem pozres co tomu je a ponuknes cenu moze byt??

200sx s12 red
peksli44@gmail.com

peksli44@gmail.com
z ETka se nic nedá použít do DET motoru, tak ho nevoz, rozebral jsem už dva a vnitřnosti jsou komplet jiný a ET se mi generálkovat nechce, i když to není problém, ale je jich jen pár

- driftak
- user
- Kontaktovat uživatele:
hehe aj tak som ho chcel na rozobratie ja.Kentoya píše:z ETka se nic nedá použít do DET motoru, tak ho nevoz, rozebral jsem už dva a vnitřnosti jsou komplet jiný a ET se mi generálkovat nechce, i když to není problém, ale je jich jen pár
 sry za OT, ale nemohol som si ju odpustit.
  sry za OT, ale nemohol som si ju odpustit.  
Lilo projekt Nissan 200sx - S13 - rozpredaj
Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.

Yamaha Raptor 700
MB W124 2,5TD automat- momentalny daily car
Kto neskoro brzdí, ďalej zájde. ---...benzín nás každodenný daj nám dnes,posveť sa ostrá vačkovka,príd očakávaný výkon z teba,i neuveď nás do zadretia,ale zbav nás usadenín karbonu,lebo tvoj je olej,i klukovka,i ojnice i piesty i blok motora naveky vekov amen.
- Jimmbo
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja mam CA18DET...kelepal asi na saloch a hydrach... s tym by sa dalo nieco robit?? nechcem GO len sa ho predat..

200sx S13 - vinova from OndraS13 -Motor od Playduda RB20DET, spojka Ogura carbon twin plate Clutch,cely vyfuk 3", podvozek HSD HR, nastavitelne ramena DW, DriftWorks geomaster v predu, jednodielny kardan, KAAZ 2way, tycky riadenia TEIN, Walbro, BOV HKS SQV,Boost, oil temp, oil press gauges, vems wideband lambda, tlak 0,8baru , drift knob DW,...vykon nevim ale jede to bokem docela slusne =P
P: MNOHO DIELOV Z S13...
pokud neklepal je ho pro mě škoda, zkus ho prodat někomu kdo chce jezdit