200SX sraz, Hrochuv Tynec - review
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zdar vsici, kdo jste si uzili srazek. Taky zdravim ostatni, kteri se z jakehokoliv duvodu nedostavili.
Doufam, ze nezucastnene tohle tema hodne zlaka a priste /nejspis na jare/ nas bude jeste vic - i jako nyni, nejen 200SX :rolleyes:
Postupne budu pridavat a upravovat fotky. Omluvte jejich zhorsenou kvalitu, za jizdy a sera to fotak moc nebral, stejne jako hlavy kolemjdoucich Vsechny dojmy a nazory SEM!!
<!--EDIT|V-Eagle|Sep 21 2003, 08:46 PM-->
Doufam, ze nezucastnene tohle tema hodne zlaka a priste /nejspis na jare/ nas bude jeste vic - i jako nyni, nejen 200SX :rolleyes:
Postupne budu pridavat a upravovat fotky. Omluvte jejich zhorsenou kvalitu, za jizdy a sera to fotak moc nebral, stejne jako hlavy kolemjdoucich Vsechny dojmy a nazory SEM!!
<!--EDIT|V-Eagle|Sep 21 2003, 08:46 PM-->
summer car: 200SX s13 S3 in transformation
winter car: Celica ST185
ex: 300ZX z31 turbo
ex: 200SX s13
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tady to je:
<a href='http://eldar.cz/V_Eagle/200sx_foto.htm' target='_blank'>Galerie - V-Eagle</a>
Vypada to osklive, ale zatim alespon neco. Fotky jsou male, aby nacitani netrvalo dlouho. Casem budou k dispozici 1280x960. Chtelo by to vymyslet zpusob, jak posbirat fotky a videa od vsech v nejlepsi kvalite. Nejake putovni CD a pak jeho obsah na netu?
:unsure:
<a href='http://eldar.cz/V_Eagle/200sx_foto.htm' target='_blank'>Galerie - V-Eagle</a>
Vypada to osklive, ale zatim alespon neco. Fotky jsou male, aby nacitani netrvalo dlouho. Casem budou k dispozici 1280x960. Chtelo by to vymyslet zpusob, jak posbirat fotky a videa od vsech v nejlepsi kvalite. Nejake putovni CD a pak jeho obsah na netu?
:unsure:
summer car: 200SX s13 S3 in transformation
Fotky vyzeraju dobre, hlavne tie 200sx v rade vedla seba, super pohlad B) .V-Eagle píše:Zdar vsici, kdo jste si uzili srazek. Taky zdravim ostatni, kteri se z jakehokoliv duvodu nedostavili.
Je mi luto, ze som nemohol prist ale mam dojem ze sa postupne pozoznamujem so vsetkymi jedotlivo .
Aj ste trubili ked ste isly cez mesto?
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ahooooj, kdybyste nekdo chtel poslat moje fotky a dve videa (max. 2MB), tak dejte vedet. Bylo by mozna dobre, kdyby to nekdo vsechno umistil na jednu stranku. Jinak uz se tesim na ty fotky v lepsim rozliseni, super je ten obrazek, jak jedeme za sebou v Pardubicich :rolleyes:
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
nazdarek,
mne sa na zraze tiez velmi pacilo jazda cez pardubice bola super, nikomu nevadilo, ze sme vbehli do zakazu vjazdu v centre B)
haluz bola, ked som cuval po tej uzkej ceste z letiska pred kolonou
lutujem, ze som dorazil tak neskoro a vynechal sprinty aj ked by som asi nevyhral ani jeden s automatom. no necham si to prehodit na manual a potom sa teste
som za repeat este tento rok, kludne aj v zime (200sx = nejlepsi jizda na ledu )
len keby to mohlo byt trochu viac na vychod...
mne sa na zraze tiez velmi pacilo jazda cez pardubice bola super, nikomu nevadilo, ze sme vbehli do zakazu vjazdu v centre B)
haluz bola, ked som cuval po tej uzkej ceste z letiska pred kolonou
lutujem, ze som dorazil tak neskoro a vynechal sprinty aj ked by som asi nevyhral ani jeden s automatom. no necham si to prehodit na manual a potom sa teste
som za repeat este tento rok, kludne aj v zime (200sx = nejlepsi jizda na ledu )
len keby to mohlo byt trochu viac na vychod...
Doufam, ze priste uz dorazim vlastnim. Jinak mam vyridit spoustu pozdravu od "pruhovaneho" Karla. Bylo to fakt super. Nas dva nejvice bavilo sledovat padající ?elisti v?ech p?ihlí?ejících v Pardubicích. Na led u? se t??íme, ale t??ko to n?kdo bude chodit p?ed na?im p?íjezdem st?íkat, ale jinak by to na tom samém míst? bylo super.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, jestli mate nekdo zajem o par obrazku ze srazu, zkuste se kouknout na <a href='http://mujdisk.atlas.cz/oster/e' target='_blank'>http://mujdisk.atlas.cz/oster/e</a> (vstup na disk E bez hesla) a poloudete si, co hrdlo raci. Je to ve formatu 9x13cm 300dpi kvuli velikosti, jinak to mam 2272x1504x24b. Kdyby chtel nekdo origo velikost (a kvalitu), dejte vedet, poslu. Celkem je toho asi 30MB vcetne dvou dvoumegovych videi. B)
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...