ma niekto skusenosti... viem na nete je toho celkom dost o engine removal, ale nemam moc cas ani chut to studovat

ide mi o jednu vec ... pri demontazi, je nutne vypustit klimu ?
je tam nieco, naco si dat pozor ?
diky za odpovede

Neviem aky uzavrety obvod predstavuje klima, ale ked nie je prepojena s motorom (okrem toho, ze motor pohana cerpadlo), tak si myslim, ze ked das dole cerpadlo z bloku pred tym nez vyberies motor tak nemusis klimu vypustat.sic píše:caute, rozhodol som sa vybrat motor (kvoli turbam + ine detaily)
ma niekto skusenosti... viem na nete je toho celkom dost o engine removal, ale nemam moc cas ani chut to studovat![]()
diky za odpovede![]()
![]()
přesně tak,když sundáš kompresor tak může jít motor ven.kenivruh píše:Neviem aky uzavrety obvod predstavuje klima, ale ked nie je prepojena s motorom (okrem toho, ze motor pohana cerpadlo), tak si myslim, ze ked das dole cerpadlo z bloku pred tym nez vyberies motor tak nemusis klimu vypustat.sic píše:caute, rozhodol som sa vybrat motor (kvoli turbam + ine detaily)
ma niekto skusenosti... viem na nete je toho celkom dost o engine removal, ale nemam moc cas ani chut to studovat![]()
diky za odpovede![]()
![]()