Práv? jsem dostal hotový dump ventil pro sprintera , je vyroben z duralu a teflonovým pístkem a hlavn? s jemným se?izováním tlaku na pru?inu , tak?e n?jaké podlo?ky nehrozí.
Kdyby m? n?kdo zájem po?lu foto , nep?i?loto ani moc draho , pokud se tady nas?íta dost zájemc? , cena se hodn? stla?í !
Dal?í fáze je výroba vzp?ry mezi tlumi?e do motoru z nerezu .
MSSERVIS@centrum.cz
Dump ventil
Nastavovatelny dump ventil je super vec, ja to mam tiez takto spravene. Na aky tlak sa da nastavit? Uz si ho skusal, ako reaguje na zmeny tlaku a ci drzi wastegate otvorenu (resp zatvorenu) podla tlaku turba?luk píše:Práv? jsem dostal hotový dump ventil pro sprintera , je vyroben z duralu a teflonovým pístkem a hlavn? s jemným se?izováním tlaku na pru?inu , tak?e n?jaké podlo?ky nehrozí.
Kdyby m? n?kdo zájem po?lu foto , nep?i?loto ani moc draho , pokud se tady nas?íta dost zájemc? , cena se hodn? stla?í !
Dal?í fáze je výroba vzp?ry mezi tlumi?e do motoru z nerezu .
MSSERVIS@centrum.cz
(Dufam ze dump ventil je ten co ovlada wastegate na turbe :huh: )
A o tu vzperu by som mal urcite zaujem, zhanam ju uz strasne dlho....
<!--EDIT|raddy|Oct 7 2003, 06:51 AM-->
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem jednou psal o ty fotky Sprinterova auta po upravach, posles mi nejake? Ty nove fotky klidne pripoj a posli na doublejay@centrum.cz. Jinak o ventil a vzperu mam samozrejme taky zajem, doufam, ze nas bude vic. Je to super vec a vetsi pocet kusu se urcite dela lip nez jednokusovka. Dalsi info jen uvitam B)
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
to LUK:
Posli mi, prosim te, fotky toho pop off ventilu s nejakyma informacema a cenou do mailu: o_sommer@email.cz, rad bych si ho taky poridil (jestli teda nabidka stale plati..).
A ty dalsi fotky uprav bych taky rad videl
Diky..
Posli mi, prosim te, fotky toho pop off ventilu s nejakyma informacema a cenou do mailu: o_sommer@email.cz, rad bych si ho taky poridil (jestli teda nabidka stale plati..).
A ty dalsi fotky uprav bych taky rad videl
Diky..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..