Predám NISSAN 200sx S13 facelit, r.v. 1991
Nechcem nikoho ohovarat,ked som zveroval,auto do servisu najprv som si preveril,ci su ludia spokojni s pracou toho motorara. Vsetci ho chvalili. V com je teda problem. Kedze je dobry,tak ma vela oprav a nestiha,tak si zozenie mladych "praktikantov" rovno zo skol. A tu je otazka ako to oni spravia. To mi doslo neskoro,ze ked je to jeho servis, nemusi mi robit GO on.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Reklamace?Rass píše:Nechcem nikoho ohovarat,ked som zveroval,auto do servisu najprv som si preveril,ci su ludia spokojni s pracou toho motorara. Vsetci ho chvalili. V com je teda problem. Kedze je dobry,tak ma vela oprav a nestiha,tak si zozenie mladych "praktikantov" rovno zo skol. A tu je otazka ako to oni spravia. To mi doslo neskoro,ze ked je to jeho servis, nemusi mi robit GO on.
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Kratší RB... no já věděl že v něm je ten správnej potenciál ta syrovost a výbušnost mě na tomhle autě vzala hned po prvních km.
Hm koukám ale, že tady se prodávaj auta
Hm koukám ale, že tady se prodávaj auta
nissan S13; kola, motor, převodovka, spojka, výfuk, volant, sedačky, karoserii, okna, dveře, blatníky, nárazníky, brzdy a ještě pár dalších blbostí
Teraz je v reklamacii. A smahom ruky by mi objednali nove ojnice,ale zaplatil by som ich ja,lebo neviem dokazat,ci ojnice sa natiahli zle zalozenymi salmi alebo mojou jazdou par km do servisu.Mirek píše:Reklamace?Rass píše:Nechcem nikoho ohovarat,ked som zveroval,auto do servisu najprv som si preveril,ci su ludia spokojni s pracou toho motorara. Vsetci ho chvalili. V com je teda problem. Kedze je dobry,tak ma vela oprav a nestiha,tak si zozenie mladych "praktikantov" rovno zo skol. A tu je otazka ako to oni spravia. To mi doslo neskoro,ze ked je to jeho servis, nemusi mi robit GO on.
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Vubec...to jestli byly natazeny uz predtim meli zjistit oni..pokud tak neucinili jejich problem...melo by to jit z jejich kapsy....neco jinyho by bylo kdyby to kontrolovali a natazeny uz by byly...ale pokud ne...tak cago...kdyz delaji GO, tohle maji prekontrolovat....takze i kdyby ty remenice natazeny byly uz predtim....tim ze si to nepromerili pri GO maji smulu....tak bych postupoval ja teda, pokud to neni nejakej znamej....Rass píše:Teraz je v reklamacii. A smahom ruky by mi objednali nove ojnice,ale zaplatil by som ich ja,lebo neviem dokazat,ci ojnice sa natiahli zle zalozenymi salmi alebo mojou jazdou par km do servisu.Mirek píše:Reklamace?Rass píše:Nechcem nikoho ohovarat,ked som zveroval,auto do servisu najprv som si preveril,ci su ludia spokojni s pracou toho motorara. Vsetci ho chvalili. V com je teda problem. Kedze je dobry,tak ma vela oprav a nestiha,tak si zozenie mladych "praktikantov" rovno zo skol. A tu je otazka ako to oni spravia. To mi doslo neskoro,ze ked je to jeho servis, nemusi mi robit GO on.
Ved prave je to znamy a robil kus roboty bez papierov aby som necvakal ako krava. Ja nie som motorar a on si chrani povest mechanika,ktora by stroskotala vdaka sportaku z 91. roku.Mirek píše:Vubec...to jestli byly natazeny uz predtim meli zjistit oni..pokud tak neucinili jejich problem...melo by to jit z jejich kapsy....neco jinyho by bylo kdyby to kontrolovali a natazeny uz by byly...ale pokud ne...tak cago...kdyz delaji GO, tohle maji prekontrolovat....takze i kdyby ty remenice natazeny byly uz predtim....tim ze si to nepromerili pri GO maji smulu....tak bych postupoval ja teda, pokud to neni nejakej znamej....Rass píše:Teraz je v reklamacii. A smahom ruky by mi objednali nove ojnice,ale zaplatil by som ich ja,lebo neviem dokazat,ci ojnice sa natiahli zle zalozenymi salmi alebo mojou jazdou par km do servisu.Mirek píše:Reklamace?
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak mu rekni ze kdyz to zatahne, tak to nikomu nereknes :-DRass píše:Ved prave je to znamy a robil kus roboty bez papierov aby som necvakal ako krava. Ja nie som motorar a on si chrani povest mechanika,ktora by stroskotala vdaka sportaku z 91. roku.Mirek píše:Vubec...to jestli byly natazeny uz predtim meli zjistit oni..pokud tak neucinili jejich problem...melo by to jit z jejich kapsy....neco jinyho by bylo kdyby to kontrolovali a natazeny uz by byly...ale pokud ne...tak cago...kdyz delaji GO, tohle maji prekontrolovat....takze i kdyby ty remenice natazeny byly uz predtim....tim ze si to nepromerili pri GO maji smulu....tak bych postupoval ja teda, pokud to neni nejakej znamej....Rass píše: Teraz je v reklamacii. A smahom ruky by mi objednali nove ojnice,ale zaplatil by som ich ja,lebo neviem dokazat,ci ojnice sa natiahli zle zalozenymi salmi alebo mojou jazdou par km do servisu.
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- kubajs
- user
- Kontaktovat uživatele:
klidně bych ti ojnice daroval, ale našel jsem jen jednu, pokud ti to pomůže tak ti ji pošlu.Rass píše:Chcem podotknut,ze sa zbavujem auti, proti svojej voli. Dalej by som sa chcel tesit z neho a jazdit,ale nechcem sa zadlzovat. Keby niekto mal ojazdene ojnice a pockal by s platbou za ne,tak by som Martina poprosil aby tuto temu uzavrel.
Red 91 http://www.kubajs.com
Dakujem velmi pekne za ochotu, ale uz asi budem mat 4ks ojnic. Este raz dakujem.kubajs píše:klidně bych ti ojnice daroval, ale našel jsem jen jednu, pokud ti to pomůže tak ti ji pošlu.Rass píše:Chcem podotknut,ze sa zbavujem auti, proti svojej voli. Dalej by som sa chcel tesit z neho a jazdit,ale nechcem sa zadlzovat. Keby niekto mal ojazdene ojnice a pockal by s platbou za ne,tak by som Martina poprosil aby tuto temu uzavrel.