:rolleyes: .Pri tomto tlaku (mam tam stale stand. AFM, je dost restriktivny) by to mohlo hodit dost cez 300k...
  :rolleyes: .Pri tomto tlaku (mam tam stale stand. AFM, je dost restriktivny) by to mohlo hodit dost cez 300k...Auto ma teraz dost srandovny zvuk, asi ako americke 6l 8valce, taky traktorovy, je to obrovskou downpipe B) ...

:rolleyes: .Pri tomto tlaku (mam tam stale stand. AFM, je dost restriktivny) by to mohlo hodit dost cez 300k...

super spiel! pomaly sa nam to rozrastaSprinter píše:Kluci,kluci ja se pridam.Zitra snad budu mit opravene turbo a ve ctvrtek nove civky.Tak bych si uz konecne mohl prijed pro ten chip a zhlednout ten raddyho skvost.Docela se tesim.Byva u vas o vikendech hodne policajtu?
 ale stale cakame na vyjadrenie od raddyho...
 ale stale cakame na vyjadrenie od raddyho...Sorry pani bol som mimo. Sorry Idanow, ked som ti pisal PM, esto som necital forum :rolleyes: . V sobotu som v Malackach, dajte vediet kde a kedy a co mam vsetko priniest, keby bolo treba. A ja by som potreboval mierku na olej, keby mal niekdo zvysnu.Dikidanow píše:super spiel! pomaly sa nam to rozrastaSprinter píše:Kluci,kluci ja se pridam.Zitra snad budu mit opravene turbo a ve ctvrtek nove civky.Tak bych si uz konecne mohl prijed pro ten chip a zhlednout ten raddyho skvost.Docela se tesim.Byva u vas o vikendech hodne policajtu?ale stale cakame na vyjadrenie od raddyho...
v sobotu cez den polisov prakticky nestretnes. uzit si ich mozes az v noci...

stretavaci bod je parkovisko pred billou. mapa je tu:
 stretavaci bod je parkovisko pred billou. mapa je tu: