lambda sonda
tak teda nevím.Také jsme si myslel ?e mám zirkoniovou,ale mechanik ji p?em??il a dva dráty jsou napájecí a jeden dává výstupní nap?tí mezi 0-8V p?i?em? jeden stav je 0-4V (bohatá sm?s) a 4-8V(ochuzená sm?s) je druhý stav.Máte s tím zku?enosti??Jaké máte v autech z r.v.89/92 je tam rozdíl??
nechci tam hodit n?co co odpálí elektroniku.
<!--EDIT|SWED|Nov 26 2003, 10:29 AM-->

nechci tam hodit n?co co odpálí elektroniku.
<!--EDIT|SWED|Nov 26 2003, 10:29 AM-->
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw
EX. RED 200SXS13 1992 - 210PS

hmm uvidíme.zkusím zavolat do nissana a snad mi n?co porad?j.prej to zji?ťujou podle vin ?ísla karoserie tu lambdu.no a tvoje lambda dává jaké hodnoty?? ty ji má? asi zirkoniovou vyh?ívanou s výstupem 0/1V co?
jediné co by mohlo být ,?e ta moje bude asi levn?j?í..snad.
<!--EDIT|SWED|Nov 26 2003, 10:43 AM-->

jediné co by mohlo být ,?e ta moje bude asi levn?j?í..snad.
<!--EDIT|SWED|Nov 26 2003, 10:43 AM-->
Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw

- 
				idanow
- user
- Kontaktovat uživatele:
presne takSWED píše:no a tvoje lambda dává jaké hodnoty?? ty ji má? asi zirkoniovou vyh?ívanou s výstupem 0/1V co?

od nissanu ocakavaj v kazdom pripade peknu palku...

skus sa spytat v mototechne na univerzalku, mozno ti poradia. neviem, na kolko boli take lambdy pouzivane, ale ak hojne, niekto by ich mohol vyradat :unsure:
tak akce lambda dopadla dob?e  )) sice po?ád nevím jaká to je,ale na?t?stí ta boshácká byla p?esn? ta co tam byla d?ív.Akorát pánové vyndat lambdu to je sranda...nám to trvalo 2 hodiny,nadzvedávali jsme motor na silenblokách a takový srandi?ky pa? tam není v?bec p?ístup
)) sice po?ád nevím jaká to je,ale na?t?stí ta boshácká byla p?esn? ta co tam byla d?ív.Akorát pánové vyndat lambdu to je sranda...nám to trvalo 2 hodiny,nadzvedávali jsme motor na silenblokách a takový srandi?ky pa? tam není v?bec p?ístup  )) Ale chod motoru je o dost lep?í a spot?eba snad taky spadne dol?.
)) Ale chod motoru je o dost lep?í a spot?eba snad taky spadne dol?.

)) sice po?ád nevím jaká to je,ale na?t?stí ta boshácká byla p?esn? ta co tam byla d?ív.Akorát pánové vyndat lambdu to je sranda...nám to trvalo 2 hodiny,nadzvedávali jsme motor na silenblokách a takový srandi?ky pa? tam není v?bec p?ístup
)) sice po?ád nevím jaká to je,ale na?t?stí ta boshácká byla p?esn? ta co tam byla d?ív.Akorát pánové vyndat lambdu to je sranda...nám to trvalo 2 hodiny,nadzvedávali jsme motor na silenblokách a takový srandi?ky pa? tam není v?bec p?ístup  )) Ale chod motoru je o dost lep?í a spot?eba snad taky spadne dol?.
)) Ale chod motoru je o dost lep?í a spot?eba snad taky spadne dol?.Mazda 6 2.0 107kw + Laguna 1.8 88kw