sleepy eyes
sleepy eyes
takova levna domaci varianta sleepy eyes http://www.youtube.com/watch?v=PcaLnkI5UmE
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
pablo
toto je tusim lepsie riesenie jak to video co tu bylo sme to podla toho deelali a nic nefungovalo.musime skusit toto
Re: saki
takze tohle je vlastne k nicemu jak to udelat aby to i svitilo?saki píše:ide to ale svetla su vypnute.ja to mam urobene.neda sa to urobit na zapnute.a este nieco.co je na tom videu ten vypinac tak to je u nas na otvaranie svetiel pod volantom napravo. :-D
červená mrcha je to
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
chlapi ja neviem co tu vlastne riesite... tu je to vsetko velmi pekne povedane... este som to neskusal ale mam to v plane... http://www.youtube.com/watch?v=-IM3lPh4VKo
Nissan 200SX S13 1990
- tamo
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tu je to tiez... len trochu podrobnesie... forum/viewtopic.php?t=8411&highlight=sleepy+eye
Staci len trochu hladat...
Nissan 200SX S13 1990
Lenze o tom sme sa uz bavili.vieeeeeeestamo píše:Tu je to tiez... len trochu podrobnesie... forum/viewtopic.php?t=8411&highlight=sleepy+eye
Biela....
- remo
- user
- Kontaktovat uživatele:
som to skusal sice sleepy funguje, ale ked zapnem svetla to skoci do full otvorenej pozicie.
remo
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,
200SX S13, 1991 dovoz z DE
BOV ventil, filter priameho sania GREEN do 450PS, FMIC Kit, bateria premiestnena do kufra, apex performance podvozok, walbro pumpa, drift volant, shortshifter, 17" Alessio 215 a 225, budiky tlak+teplota oleja a boost, EBC HKS ECV IV, svarosvor, T28 Turbo s S14 chip S2 a 1Bar na turbe, odvetranie vaciek, camber bolts, skrupiny Spacro Sprint, 5 bodove pasy, D2 hydraulicka rucka, vyhadzany komplet interier, predna aj zadna rozpera, ulozenie motora a prevodovky na pevno na hlinikoch, vsetky hlinikove remenice, velky vodny chladic, jednoidielny kardan, odlahceny zotrvak, kovokeramika,