Dusí se motor a padají mu otáčky....
Dusí se motor a padají mu otáčky....
Zdravim, mam dotaz. Na mym motoru (ca18et) se při každym startování stává to, že nechce naskočit, jako kdyby nebyl benzín, nebo motor měl nedostatek vzduchu, když konečně naskočí, tak padají otáčky někdy i na 200 ot/min. při sešlápnutí plynu se začne dusit a otáčky padají dál, když se mi podaří ho trochu vytočit tak na 2500ot/min a pustim plyn tak začnou zase padat a i když začnu přidávát v 1500ot/min tak se začne zase dusit a otáčky zase klesají. Když je motor zahřátej tak otáčky sou spadlí furt ale když už sešlápnu plyn, tak se normálně vytáčí a reaguje na plynovej pedál.....
Potřeboval bych vědět jestli někdo neví čim to může být, a popřípadě co je v loji... Dik za odpovědi a rady.
Potřeboval bych vědět jestli někdo neví čim to může být, a popřípadě co je v loji... Dik za odpovědi a rady.
Mazda RX-7 FC3s TII black/green edition
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
No, ma, a hodne. ECU podle toho cidla davkuje benzin na startovni otacky a pokud se motor tvari za studena jako teply, dostava mnohem mene vydatnou smes... Podle manualu zjisti hodnotu a ohmmetrem zjisti odpor, budes hned vedet... Staci odpojit konektor.
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Spis nemelo, mne se takhle choval vadny AR. Start na nekolikrat, po seslapnuti plynu se to spis jeste vice dusilo az chciplo, az po par minutach se vse srovnalo a na plyn to zacalo reagovat normalne....Swejky píše:po sešlápnutí plynu se to začne dusit tak to už by nemělo mít nic společnýho s čidlem, nebo naopak???
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
Tak na ten regulátor mrknu jak chodí a když spatně tak ho snad nějak zrpovoznim, ještě mrknu na to čidlo a taky vyměnim svíčky už jsou taky takový povadlý, dvě byly povolený a jednou to profukovalo ven.... nevim jakej dobrák to dotahoval ale asi to spíš povolil než dotáhl
Mazda RX-7 FC3s TII black/green edition