Proč mi odchází cívky???

otázky a odpovědi technického rázu
Kentoya
user

Příspěvek od Kentoya »

kurna kluci tohle bych nevyplodil, jinak pokud se nemýlím, sunnyho jsem měl a kabely k cívkám shodný, cívky shodný, power tranzistor shodný, CAS shodný s naším motorem, to jen pro další bádání
pavel

Příspěvek od pavel »

tak jsme na nic nepřišli..osciloskop ukazoval myslim si normální chod všech cívek, kostra v pořádku, prostě všechno v pořádku, ale cívky se hřejou dál, ted sem namontoval cívky mimo motor, propojil kabelama z feldy a cívky jsou "studený",prostě je ohřejvá motor, auto jede normálně...ale s tim nejsem zpokojenej, nějaké jiné nápady nemáte??? :?
blázen
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blázen »

hledal bych něco co ty cívky přehřívá, každé cívky se hřejou, když si pojezdím a sundám dekl, sem rád když vůbec udržím od deklu šroubek v ruce a cívky sou fakt horké.. pokud se hřejou extrémně, něco plodí extrémní teplotu a to něco bych hledal a řešil, je jen otázkou,jakou teplotní hranici cívky snesou..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..

na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
doublejay
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od doublejay »

tak jinak - pokud nadmerne ohrivani civek neni pruchodem proudu civkami, je problem v tom, co vyviji tolik tepla. Nemas chudou smes/auto jede normalne? Nemas po ostrejsi jizde rozpalene svody do cervena? Nemas problem s chlazenim? Je termostat ok a neni studeny chladic? Atd., tohle jsou jen tipy na dalku...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
pavel

Příspěvek od pavel »

nevim jaká má bejt max.teplota, asi mam hold smůlu a mam samý starý odlítaný cívky nebo co,,,,,,,,nevim co dál zjištovat :(
pavel

Příspěvek od pavel »

má to cenu dávat do servisu???škoda že nikdo z vás neni tady odsud, tady tomu nikdo nerozumí a nikdo to nemá že bych porovnal, proměřil
pavel

Příspěvek od pavel »

myslim že je všechno v pořádku, jede normálně, n
pavel

Příspěvek od pavel »

na 100% cívky přehřívá motor, dneska jsem to testoval, rval jsem to i 2 kila, pak zastavil a byly studený, mam je mimo motor na kabelech...tak nevíte někdo co všechno by to mohlo způsobovat a jak co mam zkontrolovat???
Odpovědět