Uvažuji nad koupí 200 SX s13
Uvažuji nad koupí 200 SX s13
Zdar, dvoukilo se mi už hrozně dlouho líbí a uvažuji nad jeho koupí. Jenže pořád odněkud slyším, že je to kazivý motor...malý objem honěný turbem a takové kecy...Je to pravda? Nebo záleží na tom od koho auto koupím a jak s ním jezdil? Mluvil jsem ted s jedním starším pánem, který má s13. Má ji 8 let a najel na ni 200 000 km a řekl, že o motoru ani neví a že mu to pořád letí dobře. Tak nevím...Jde mi o to abych nevydělával jen na opravy. Všem díky za ohlasy.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
minimalne aspon tady: forum/viewtopic.php?t=9926
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jako mě podle tohoto fóra přijde, že pokud koupím 200sx za 80 tisíc, tak je k tomu dalších 100 tisíc potřeba, abych z toho udělal normální auto. Každý druhý tady říká, že pokud koupím sx, tak GO motoru je nutná. Ještě jsem tu od nikoho neslyšel, aby toto auto chválil a napsal že během ujetých 200 000 nemusel na motor ani šáhnout a jede mu přesto pořád dobře.
Ukaz mi nejky sportiak co na nom nalietas 200k a nemusis na motor ani sahnut?
Powered by Buky NO LIMIT
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
Tiger Racing Super six 2.0 NA 284Hp
Nissan 300Zx Turbo Z31 VG Power 87 Drag-sold
Nissan 300zx Turbo Z31 VG Power 87 Street
Nissan 300zx Turbo Z31 VG power 85 2sic :-)-sold
Nissan GTR R35
Suzuki Burgman 650
Dvojnápravový sklápací vozík-2700kg
http://www.cnc-bucek.sk
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
ber to tak ty auta se sem dováží ze zahraničí a to ve stavu kdy jsou vylítaná, navíc jejich stáří je v průměru 17 let, to je jako favorit, podívej se okolo sebe kolik je tu favoritů, na který nemusíš sáhnout a nekouří se jim z výfuku a máš tam třetinový výkon, podívej se na závodní auta jak často se dělá motor, takřka pořád novej, toto je maloobjemový motor, který se nedá srovnávat s pětilitrem v chevroletu, tento motor je navržen tak aby chvilkově vydržel 350koní a na polovičku koní jezdí a při tomhle velice slušném výkonu je vše hodně namáháno 17 let, takže to nejde porovnat ani s posledním fauvéčkem který má podobný koně, bud chceš dvoukilo, nebo nechceš, bud koupíš za 30 a vrazíš dalších 150, nebo nebudeš mít dvoukilo, který by tě těšilo, jsou s tím starosti, je to starý auto, stojí to peníze, ale potom jede jako kráva
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Jestli nemas nasetreno nebo nejsi magor a vsechny prachy necpes do auta, tak si dvoukilo nekupuj!!! Tohle chce vic nez jen chut se projet ve sportaku! Tohle je o citovym vztahu k ty kare ... je to mazel a pokud to auto beres jako priblizovadlo a nebo se o nej nehodlas starat, tak nema cenu si ho kupovat, protoze se ti vysype!
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
EX: nissan 200sx, red dragon
EX: Petta´s Black E36 318ti Compact BARBIE CAR
EX: Opel Omega "A" ...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Chjoooo ... já už chci aky mazlíka na ježdění a na opečovávání!Martin_534 píše:přesně tak, většina lidí vidí jenom nízkou cenu olítanejch aut v bazarech, ale bohužel todle auto potřebuje hodně péče, ale za tu se ti pak odmění
NOW: BMW e36 328i, Cosmos Schwarz metallic
Je to asi 4 dny zpátky co jsem mluvil s nějakým důchodcem co má 200 sx a nemohl si ho vynachválit. Za 8 let s ním najel 200 000 tisíc bez menších problémů. Nastartoval mě to, vytočil to a absolutně to nekouřilo. Jen mě řekl, že to chce kvalitní olej a všechno poctivě kontrolovat. A když odjížděl, tak mu to hezky letělo!
To bude asi tím že tady to nikdo nekupoval nový,ale spíš pěkně zhuntovaný(minimálně se zanedbanou údržbou) a pokud nemáš zamluvenej nějakej skladovej kousek někde v japanu ve skladu,tak to takhle prostě je.Takový auto jako má Ten důchodce neseženeš ale aspoň vidíš že to v autě není...JardaDK píše:Jako mě podle tohoto fóra přijde, že pokud koupím 200sx za 80 tisíc, tak je k tomu dalších 100 tisíc potřeba, abych z toho udělal normální auto. Každý druhý tady říká, že pokud koupím sx, tak GO motoru je nutná. Ještě jsem tu od nikoho neslyšel, aby toto auto chválil a napsal že během ujetých 200 000 nemusel na motor ani šáhnout a jede mu přesto pořád dobře.