Odsroubuj ridici ty a na pruzinach ji pust dolu a pujde to vyndat... Da se to i bez toho ale je to hlavolam a me rupnu... Jinak myslim, ze by mohlo pomoct sundat volant.... Ja sundavam tu tyc s volantem myslim, ze to jsou dva velke srouby....
sundej plast co máš nad kolenama když sedíš v autě, je na něm táhlo na otevírání kapoty a jak ho sundáš, taksi lehni do prostoru pod volat a koukej nahoru na tyč řízení a v prostoru asi pod budíkama uvidíš na každé straně po jednom zlatě svítícím šrouby na 12tku ořech,..nebud líný, přece někdo nepoleze po 4 s fotákem v autě..
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
blázen píše:sundej plast co máš nad kolenama když sedíš v autě, je na něm táhlo na otevírání kapoty a jak ho sundáš, taksi lehni do prostoru pod volat a koukej nahoru na tyč řízení a v prostoru asi pod budíkama uvidíš na každé straně po jednom zlatě svítícím šrouby na 12tku ořech,..nebud líný, přece někdo nepoleze po 4 s fotákem v autě..
já už ho měl prasklej, ale poprvé jsem ho vytáhnul po odmontování páčky na polohování volantu (celkem oser) a potom jsem přišel na způsob zpuštění volantu s celou řídící tyčí
Dnes jsem to dělal a po hodince se podařilo,bez povolování řídící tyče,ale musel ven kolébkový regulátor podsvícení palubky.
Myslel jsem,že mám vadnou žárovku na rezervu benzínu a ono prdlajs.
Už to někdo vyděl svítit ?
ROKY píše:Dnes jsem to dělal a po hodince se podařilo,bez povolování řídící tyče,ale musel ven kolébkový regulátor podsvícení palubky.
Myslel jsem,že mám vadnou žárovku na rezervu benzínu a ono prdlajs.
Už to někdo vyděl svítit ?
Já ji vidím rozsvícenou pořád Akorát nesmíš být měkkej a musíš nechat spadnout ručičku pod poslední rysku. Rozsvítí se, neboj
Naposledy upravil(a) Peca dne 06.06.2007, 11:11, celkem upraveno 1 x.
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart