pomozte mi zohnat volant aj s nabojom, tak 30cm priemer.
Dik
volant
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Predpokladam, ze bys ho asi chtel za nejakou lepsi cenu nez je v obchode... Ja mam Victor Pulsar, jsem s nim hoooodne spokojeny, perfektne se mi drzi v ruce. Jedine minus - po namontovani v puvodnim stavu byly packy na svetla a sterace pres 10cm daleko... Musela se zkratit tyc k volantu. Volant stal neco kolem 2000Kc (neco pres), naboj 1500Kc. Maji to v D&M Autodoplnky Brno, da se objednat i po telefonu. Koukni na www.autodoplnky.cz Nemam tam ale nikoho znameho, kupoval jsem za MOC. Oproti puvodnimu je o cca 6cm mensi na prumeru. Jsou v ruznem barevnem provedeni...
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-doublejay+Jul 20 2004, 12:47 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (doublejay @ Jul 20 2004, 12:47 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Ja mam Victor Pulsar, jsem s nim hoooodne spokojeny, perfektne se mi drzi v ruce.... [/quote]
Souhlas, pan Victor dělá moc pěkný volanty.. já mám v autě model Top Driver a jsem s tím moc moc spokojenej..
Souhlas, pan Victor dělá moc pěkný volanty.. já mám v autě model Top Driver a jsem s tím moc moc spokojenej..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..