Sosnová
Dostali jsme jako klub nabídku, ?e bychom spolu s RX-7čkářema mohli strávit příjemný "driftovací den" na okruhu v Sosnové. Aby se to podařilo, musí nás být co nejvíce. Jinak cena by byla 1000 KČ na celý den, co? je podle mě naprosto fantastický. Jediný háček je v tom, ?e to bude ve v?ední den, co? ale vyře?í den volna ?e jo?! )) Předbě?ný termín někdy v polovině srpna...je?tě by se upřesnilo, bude to opravdu ovlivněné zájmem, tak v tom kluky s RX-7čkama nenecháme a pojedeme si to u?ít s nimi. Co vy na to?
#1 - JÁ
#1 - JÁ
Let´s drift!!!
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-raddy+Jul 20 2004, 05:53 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (raddy @ Jul 20 2004, 05:53 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Ak je to Sosnová medzi Olomoucom a Ostravou, tak som za. [/quote]
At je to, kde je to, tohle bych bral vsema deseti. Konecne nejaky misto a prilezitost se to naucit. Asi bych mel zacit shanet levny zadni gumy..
Kdyz je to zavysly na poctu clenu, co kdybych jeste nekoho sehnal? Nebyli by to sice RX ani SX, ale myslim, ze by se jim to taky zamlouvalo.
At je to, kde je to, tohle bych bral vsema deseti. Konecne nejaky misto a prilezitost se to naucit. Asi bych mel zacit shanet levny zadni gumy..
Kdyz je to zavysly na poctu clenu, co kdybych jeste nekoho sehnal? Nebyli by to sice RX ani SX, ale myslim, ze by se jim to taky zamlouvalo.
summer car: 200SX s13 S3 in transformation
winter car: Celica ST185
ex: 300ZX z31 turbo
ex: 200SX s13
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-zorro+Jul 19 2004, 10:49 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (zorro @ Jul 19 2004, 10:49 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Dostali jsme jako klub nabídku, ?e bychom spolu s RX-7čkářema mohli strávit příjemný "driftovací den" na okruhu v Sosnové. Aby se to podařilo, musí nás být co nejvíce. Jinak cena by byla 1000 KČ na celý den, co? je podle mě naprosto fantastický. Jediný háček je v tom, ?e to bude ve v?ední den, co? ale vyře?í den volna ?e jo?! )) Předbě?ný termín někdy v polovině srpna...je?tě by se upřesnilo, bude to opravdu ovlivněné zájmem, tak v tom kluky s RX-7čkama nenecháme a pojedeme si to u?ít s nimi. Co vy na to?
#1 - JÁ [/quote]
Je to Sosnová u Český Lípy?? Jestli jo, tak bych asi přijel
#1 - JÁ [/quote]
Je to Sosnová u Český Lípy?? Jestli jo, tak bych asi přijel
240 genuine british BHPs covered with British racing green..
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Ano, je to Sosnová u Český Lípy...
Jinak taky jsem navrhoval, ?e bych mohl dotáhnout pár svých známých co mají Diablo, Modenu atd, ale účast je povolena pouze pro RX-7 a 200SX. Z jistých důvodů...))
Kluci, doufám, ?e nás bude co nejvíc, aby se to podařilo...
Raddy: prosimtě, těch 200-300 km navíc tě u? nezabije ne? Zrovna ty bys tam chybět neměl...))
Jinak taky jsem navrhoval, ?e bych mohl dotáhnout pár svých známých co mají Diablo, Modenu atd, ale účast je povolena pouze pro RX-7 a 200SX. Z jistých důvodů...))
Kluci, doufám, ?e nás bude co nejvíc, aby se to podařilo...
Raddy: prosimtě, těch 200-300 km navíc tě u? nezabije ne? Zrovna ty bys tam chybět neměl...))
Let´s drift!!!
- V-Eagle
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-zorro+Jul 20 2004, 02:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (zorro @ Jul 20 2004, 02:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> ale účast je povolena pouze pro RX-7 a 200SX. Z jistých důvodů... [/quote]
Takze ani moje zetko ne-e?
Takze ani moje zetko ne-e?
summer car: 200SX s13 S3 in transformation
<!--QuoteBegin-zorro+Jul 20 2004, 02:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (zorro @ Jul 20 2004, 02:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Ano, je to Sosnová u Český Lípy...
Jinak taky jsem navrhoval, že bych mohl dotáhnout pár svých známých co mají Diablo, Modenu atd, ale účast je povolena pouze pro RX-7 a 200SX. Z jistých důvodů...))
Kluci, doufám, že nás bude co nejvíc, aby se to podařilo...
Raddy: prosimtě, těch 200-300 km navíc tě už nezabije ne? Zrovna ty bys tam chybět neměl...)) [/quote]
sakra, ze by ste ma ukecaly?
Inak, prave som si objednal z australie rozperu, uz ma to prestalo bavit, zhanam ju 3 roky, co uz.... :huh:
Jinak taky jsem navrhoval, že bych mohl dotáhnout pár svých známých co mají Diablo, Modenu atd, ale účast je povolena pouze pro RX-7 a 200SX. Z jistých důvodů...))
Kluci, doufám, že nás bude co nejvíc, aby se to podařilo...
Raddy: prosimtě, těch 200-300 km navíc tě už nezabije ne? Zrovna ty bys tam chybět neměl...)) [/quote]
sakra, ze by ste ma ukecaly?
Inak, prave som si objednal z australie rozperu, uz ma to prestalo bavit, zhanam ju 3 roky, co uz.... :huh:
nesli by tam pribalit i ty silembloky na zadní nápravu jestli je to od www.whiteline.com - je toho tam nejak moc a všude je stejná fotka.
](*,) never ending story ](*,)