Kuriozitka
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-kenyh+Jul 22 2004, 09:14 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (kenyh @ Jul 22 2004, 09:14 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Jel sem pianko, ale bylo vidět ?e má strach... [/quote]
...ja bych se s tebou taky bal Pokud to neridim sam, tak se vzdycky bojim
...ja bych se s tebou taky bal Pokud to neridim sam, tak se vzdycky bojim
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
jo tak to si to musime rozdat ve meste nekdy
jinak dneska mi jeden naprany debil skrknul blatnik, zadni.. Nastesti skodovkou, takze jsem jen setrel jeho barvu ze sve a je to uplne okej
Jsem uplne alergicky na to kdyz vedle me zastavi nekdo kdo ma vypito pul litru slivovice a 5 piv a jeste se tim chlubi.. bohuzel jsem nestacil popojet, nez se ten hnup priritil a zastavil tak tesne vedle me, ze to skrabl. Bit do hlavy je malo, takove kreteny.
jinak dneska mi jeden naprany debil skrknul blatnik, zadni.. Nastesti skodovkou, takze jsem jen setrel jeho barvu ze sve a je to uplne okej
Jsem uplne alergicky na to kdyz vedle me zastavi nekdo kdo ma vypito pul litru slivovice a 5 piv a jeste se tim chlubi.. bohuzel jsem nestacil popojet, nez se ten hnup priritil a zastavil tak tesne vedle me, ze to skrabl. Bit do hlavy je malo, takove kreteny.
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
<!--QuoteBegin-Petrking+Jul 22 2004, 11:28 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Petrking @ Jul 22 2004, 11:28 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Bit do hlavy je malo, takove kreteny. [/quote]
Uz to tady nekdo probiral, je potreba vozit specialni tuningovy dil prave pro tyto prilezitosti - baseballovou palku, velkou montpaku a pod. :ph34r:
Uz to tady nekdo probiral, je potreba vozit specialni tuningovy dil prave pro tyto prilezitosti - baseballovou palku, velkou montpaku a pod. :ph34r:
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
<!--QuoteBegin-Conrad+Jul 23 2004, 10:51 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Conrad @ Jul 23 2004, 10:51 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Nejlepší je na škrábance nehledět a nesnažit se to vylepšit, tak či tak časem na autě se kterým člověk jezdí ve městě budou, tak proč se tím zatěžovat :unsure: . [/quote]
pozrite sa na raddyho auto a bude vam jasne ze majitel sa teoriami o skrabancoch nezatazuje
pozrite sa na raddyho auto a bude vam jasne ze majitel sa teoriami o skrabancoch nezatazuje