a pri tom to vsem jezdi...ze?Petta píše:Bohuzel domluva je tu vazne na houbyGerox píše:njn...ale je to nejsuprovejsi forum dvoukilaru ze? :-DLidi nejsou schopny se setkat ani na sraze ...

neřekl bych že to je případ tohoto fóra ... co jsem se poznal s lidma odsud at na sraze nebo motokárách tak všichni vpohoděGerox píše:decka vy se mate problem srazit i kdyby jste meli do sebe svyma autama vjet...
...holt proste na netu ja kezdej velkej...ale v realu je kralicek co se ani neozve kdyz vidi partu kolem nakyho dvoukila...to ze ta parta se na nej v prevazne vetsine vybodne je zase jina... :-D
 ...
 ...Fire píše:neřekl bych že to je případ tohoto fóra ... co jsem se poznal s lidma odsud at na sraze nebo motokárách tak všichni vpohoděGerox píše:decka vy se mate problem srazit i kdyby jste meli do sebe svyma autama vjet...
...holt proste na netu ja kezdej velkej...ale v realu je kralicek co se ani neozve kdyz vidi partu kolem nakyho dvoukila...to ze ta parta se na nej v prevazne vetsine vybodne je zase jina... :-D...

Treba v Sosnovy na driftech ... predtim nez byli mi rikalo par lidi, ze se tam uvidime, ze se ozvem na mobil, ale nakonec sem nevidela ani zivacka z tech, kdo to psali
 Treba v Sosnovy na driftech ... predtim nez byli mi rikalo par lidi, ze se tam uvidime, ze se ozvem na mobil, ale nakonec sem nevidela ani zivacka z tech, kdo to psali  Ja kdyz chci, taxi za znamyma na srazu vzdycky dojdu a to bez vymluv ... vymlouvat se pak na velky mnozstvi aut, kdyz DVOUKILO je proste neprehlidnutelny, mi prijde fakt husty ...
 Ja kdyz chci, taxi za znamyma na srazu vzdycky dojdu a to bez vymluv ... vymlouvat se pak na velky mnozstvi aut, kdyz DVOUKILO je proste neprehlidnutelny, mi prijde fakt husty ... 

NIc protiu nikomu, nema se do toho nikdo nutit, ale kdyz uz se neco porada, tak by to chtelo aspon trosku akcnoti ze vsech stran a ne se tu placat ze strany na stranu ... kazdej nema vzdycky v danej termin cas, to chapu ... ale myslim, ze by se z toho taky nemelo delat tak velkej problem se nekde slezt, vokouknout kary wostatnich dvoukilaru a pokecat ... co je na tom tak slozityho se nekde domluvit a nebbo se nekde na srazu najit??? Asi se pri registracui do klubu budou muset povinne fasovat kompasy
 NIc protiu nikomu, nema se do toho nikdo nutit, ale kdyz uz se neco porada, tak by to chtelo aspon trosku akcnoti ze vsech stran a ne se tu placat ze strany na stranu ... kazdej nema vzdycky v danej termin cas, to chapu ... ale myslim, ze by se z toho taky nemelo delat tak velkej problem se nekde slezt, vokouknout kary wostatnich dvoukilaru a pokecat ... co je na tom tak slozityho se nekde domluvit a nebbo se nekde na srazu najit??? Asi se pri registracui do klubu budou muset povinne fasovat kompasy  
 S jedním jsme trochu pokecali u me cervene dvoustovce a neco jsem se dozvěděl pro me novýho a uzitecnyho... byl bych rad kdyby ses mi ozval jeste ohledne toho podbehu, diky ;-)
  S jedním jsme trochu pokecali u me cervene dvoustovce a neco jsem se dozvěděl pro me novýho a uzitecnyho... byl bych rad kdyby ses mi ozval jeste ohledne toho podbehu, diky ;-)