Mate pekny zkusenosti s mechanikama jak tak koukam. Samej odbornik.Mirek píše::-D :-D :-DCaizi píše:No nevim jestli je BOV v open loop nejak zvlast na paradu. Už mě totiž asi 3 "radoby" mechanici upozornili na to, že mám asi něco s převodovkou bo mi to pry někde pri prerazeni desně piskne. Že se mi na to radsi podívají když budu chtit, jinak se pry při výměně převodovky nedoplatím...:-)
Me zase mechanik rikal ze mam v haji turbo....ze mi dre lopatkama a ze bych ho mel nechat urychlene zrepasovat :-D kdyz sem mu rekl ze to dela tlak vzduchu kterej se vraci po zavreni klapky...rekl ze je to osklivej zvuk ze on by to na aute nechtel :-D
Blow off zn.Bidrin???
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
- Láďa z UDC
- user
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Me rozhodne ne... navic pri delsich cestach to zase tak casto neodfukuje. A taky zalezi na nastaveni. Ja ho mam pomerne "utazeny", takze musim dost natlakovat + prudce pustit plyn, aby odfoukl. Pokud tlacim slabe pres nulu a/nebo pustim plyn pomaleji, neotevre, nebo jen velmi mirne. Stejne tak pri velmi rychlem prerazeni (sprint) jen kratce sykne, ale to uz je zase o nastaveni a rukach/nohach
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- Láďa z UDC
- user
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
Zlata slova Ja mam v aute za jizdy takovy kraval, ze nema smysl poustet muziku, nejaky BOV je az v pozadi. Kazdou chvili mi streli z vyfuku, pri jizde po kostkach rachoti a drnca vsechno, kdyby mi to melo vadit, koupim si Ochcavku nebo Prassata fmetle a na hlinach a budu happy...Fire píše:tak jako jestli by někoho rušil BOW tak nemá co sedět ve sportáku co teprve průchozí vejfuk a drncavej tvrdej podvozek
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
:-D :-DMirek píše::-D :-D :-DCaizi píše:No nevim jestli je BOV v open loop nejak zvlast na paradu. Už mě totiž asi 3 "radoby" mechanici upozornili na to, že mám asi něco s převodovkou bo mi to pry někde pri prerazeni desně piskne. Že se mi na to radsi podívají když budu chtit, jinak se pry při výměně převodovky nedoplatím...:-)
Me zase mechanik rikal ze mam v haji turbo....ze mi dre lopatkama a ze bych ho mel nechat urychlene zrepasovat :-D kdyz sem mu rekl ze to dela tlak vzduchu kterej se vraci po zavreni klapky...rekl ze je to osklivej zvuk ze on by to na aute nechtel :-D
já si rád hraju s BOv tak že si ohlídám to odfouknutí zrovna na chvíli kdy předjíždím kloubouka, co jede v šáde, stažený okýnko občas opak ty škodovky leknutím hezky honěj po silnici ..
nebo ciklisti, jednou sem dokonce muse zastavit, a vylízt zda je v pořádku jelikož s eciklista Bidrináckého BOV tak lekl že to zalomil do pangejtu
prej myslel že mi bouchlo kolo
no je pravda že ten zvuk začal být pořádne slyšet až když jsem odstranil tepelnou ( a zvukovou ) izolaci kapoty
BTW : Pošli mi tu vadnou MONZU zpět, jsem domluven s dodavatelem že vymění kus za kus
nebo ciklisti, jednou sem dokonce muse zastavit, a vylízt zda je v pořádku jelikož s eciklista Bidrináckého BOV tak lekl že to zalomil do pangejtu
prej myslel že mi bouchlo kolo
no je pravda že ten zvuk začal být pořádne slyšet až když jsem odstranil tepelnou ( a zvukovou ) izolaci kapoty
BTW : Pošli mi tu vadnou MONZU zpět, jsem domluven s dodavatelem že vymění kus za kus
prosim dotazy, objednávky směřujte na idaho(zavináč)dicompracing.com ne do PM ...72789432tři
Prodej seriových ND, autoservis, transport po EU na podvalu ( od 7kč/km ) tak i na dovolenou - řidič + 7míst, dual klima, LEd TV ( od 4,5kč/km )
Dovoz JDMmotorů/frontclipů, osobní výběr a kontrola dovážených dílů