tu su obrazky s mojho auta pocas prac. Cela jedna strana uz je hotova, ale fotky este nemam:
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=bac ... &al=131691
Zla sprava je ze som mal mensiu havariu (hodiny v 100-ke a vyjazd do role, musim dat do povodneho stavu podvozok-poohybane tyce, vzpery atd...) a o tyzden sa bude pokracovat na druhej strane. Napiste, ako sa vam paci airbrush na 200sx:)
Airbrush
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
Dik za nazory. Tazko to vystihnut na fotkach, ked to bude hotove, odfotim cele auto vonku na lepsom svetle. Su to kresby podla obrazov H.R.Gigera, zaujimaveho chlapika ktory ma na svedomi napr. Votrelca alebo Dunu.
Co sa tyka ceny, tak napr. kapota s tymto motivom vyjde prip. zaujemcu na cca 15000Sk, cele auto tazko povedat, mozno tak 30 000 ale asi viac. Clovek ktory to robi je moj velmi dobry kamarat, bude to jeho reklama, takze ma to bude stat podstatne menej...
Po dokonceni sa to cele prestrieka bezfarebnym lesklym lakom, takze to bude ozaj zaujimave
Co sa tyka ceny, tak napr. kapota s tymto motivom vyjde prip. zaujemcu na cca 15000Sk, cele auto tazko povedat, mozno tak 30 000 ale asi viac. Clovek ktory to robi je moj velmi dobry kamarat, bude to jeho reklama, takze ma to bude stat podstatne menej...
Po dokonceni sa to cele prestrieka bezfarebnym lesklym lakom, takze to bude ozaj zaujimave