nahrani postavicky do profilu
nahrani postavicky do profilu
jak to mam udelat chce to po me 60kb jak to mam zmenit je to foceny mobylem
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
znam jen "Picasa" (Picasso byl malir), mel jsem "Picasa 2" a byly s tim nejake problemy, ted nevim, jestli se spyware nebo tak neco, ale pracovalo se mi s tim velmi spatne. Xn je velmi dobry a samozrejme umi i davkove zpracovani, kdyz je potreba udelat vic fotek podle stejnych parametru. Ale nikomu nenutim, podobnych programu je hodne, at si kazdy vybere... Ja uz jich par desitek zkousel a na rychlou jednoduchou praci neni potreba Photoshop za 30k Kc, tyhle dva uvedene (pri spravnem nastaveni) udelaji legalne zdarma spoustu prace. Navic jsou male (a tim padem velmi, velmi rychle).
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
- doublejay
- user
- Kontaktovat uživatele:
...a hlavne - pro ty, co aktivne nedelaji grafiku aspon na nejake urovni, je PS naprosto nevyuzitelny, skoro k nicemu. Obycejny vyrez fotky + zmena rozmeru je slozity jako dvojak zebrik. Mam legalne jednu ze starsich verzi a stejne ji pouzivam jen kdyz vytvarim neco, co neexistuje (treba navrh coveru na nektere z mych vlastnich CD).
Když se může něco pokazit, pokazí se to mně. To, co se pokazit nemůže, se mně určitě pokazí taky. Život je děvka...
otevri v nem fotku, zmackni CTRL+R, nebo mi to posli mejlem a udelam ti to, rozumik@seznam.czMIRIS píše:sakra stahl sem ten irfanview,ale neumim stim pracovat
poslal sem ti to meilem,dikyrozumik píše:otevri v nem fotku, zmackni CTRL+R, nebo mi to posli mejlem a udelam ti to, rozumik@seznam.czMIRIS píše:sakra stahl sem ten irfanview,ale neumim stim pracovat
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
porid si program ACDSeeMIRIS píše:sakra stahl sem ten irfanview,ale neumim stim pracovat
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
v Irfanu to zmaknes. Otveri fotku, dej: file save as
a naskoci okno kde bude menit nazev fotky a misto kam ji chces ulozit, vpavo od tohoto okna je male podokno kde bude kolonka Quaility - je tam jezdec kterym zmenis kvalitu procentuelne.
nebo jestli mas fotku co ma rozliseni 2000x2000 nebo tak neco tak muzes jeste nejdriv zkusit v Irfanu dat v menu: Image/resize_resample a zmenit rozliseni
a naskoci okno kde bude menit nazev fotky a misto kam ji chces ulozit, vpavo od tohoto okna je male podokno kde bude kolonka Quaility - je tam jezdec kterym zmenis kvalitu procentuelne.
nebo jestli mas fotku co ma rozliseni 2000x2000 nebo tak neco tak muzes jeste nejdriv zkusit v Irfanu dat v menu: Image/resize_resample a zmenit rozliseni
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche