vymena turba
at nezakladam novy topic...
1. nadzvednul jsem chladic a z motoru (zhruba v mistech kde je turbo, ale na druhe strane bloku) vytekla nejaka sracka, neco jako voda s olejem. je to normalni? nebo co je v hajzlu diky
2. kolik stoji vystrikani dutin? a kde v praze si to mam nechat udelat?
3. u koho si muzu nechat vymenit turbo...
1. nadzvednul jsem chladic a z motoru (zhruba v mistech kde je turbo, ale na druhe strane bloku) vytekla nejaka sracka, neco jako voda s olejem. je to normalni? nebo co je v hajzlu diky
2. kolik stoji vystrikani dutin? a kde v praze si to mam nechat udelat?
3. u koho si muzu nechat vymenit turbo...
červená mrcha je to
- Mirek
- user
- Kontaktovat uživatele:
je mu 34...dela u kriminalky a zkoumaji tvuj nelealni prijem :-DotasTM píše:Můžu se tě zeptat kolik ti je a k čemu to potřebuješ vědět?
Micku brácha ti psal na icq, tak se nějak domluvíme
In progress:Nissan 260SX S13 Spec-R Twin Turbo
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
Future project car #1: Nissan Primera P10 GT rv.91 SR20DE (Evolution I in progress)
Future project car #2: Nissan Primera P10 4x4 rv.92 SR20Di (Evolution I in progress)
Daily car 1: Octavia I TDI (66kw) swap na ASV 81kw, 6q řevodovka, RS podvozek, sprint 764, 96kw turbo kit
Daily car 2: Felicia II
Just for fun: Aprilia RSV 1000 Mille
Ex Car: Nissan 200SX RPS13 rv.91 SR20DET
Prodej ND na 200sx: Seznam dilu zde
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
No je mi 20. Student. Teda zatím. Ptám se jen tak páč každej tady vráží celkem dost peněz do svých mazličku. Tak by mě jen zajímalo jestli tady maj všichni dobrej job nebo kšeftujou bůhvíčímotasTM píše:Můžu se tě zeptat kolik ti je a k čemu to potřebuješ vědět?
Micku brácha ti psal na icq, tak se nějak domluvíme