PROSÍM O RADU

prostě všechno, co je tak trochu off-topic
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladislav Bureš »

pablojamal píše:tak mě něco dohodte do 80000 a proč je drift drahej????????
Drift je náročná na motor a přidružené součásti a aby vydrželi zátěž při driftování tak musí být vše velice dobře a hlavně z kvalitních dílů poskládané. Když si to tu trochu projdeš tak přibližně pochopíš o co jde pokud chceš aby to auto vydrželo tak to je potom částka ve stotisících nemluvě o speciálních dílech jako dierák a podvozek . Asi mě tu opravý či jen doplení jsem tu také jen krátce ale hodně jsem toho už pochpopil o čem jsem do té doby neměl představu i když jsem se o 200sx zajímal už dříve
Naposledy upravil(a) Vladislav Bureš dne 25.01.2008, 16:10, celkem upraveno 1 x.
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
pablojamal
Member

Příspěvek od pablojamal »

tvoje je pěkná a driftí???
pablojamal
Member

Příspěvek od pablojamal »

s kvalitním matrošem nemám problém už jsem něco občas dělal třeba buginu s vaškem fejfarem tak vím co se dá udělat nebylo tam kromě motoru nic z fabriky.
Vladislav Bureš
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vladislav Bureš »

tak tady budeš mít tak jen základ motoru jak z fabriky jinak i v motoru bude všechno jinak :-D
Auto/pneuservis
Praha 10 Uhříněves
www.vbauto.cz
Tosho
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tosho »

Nwm preco chces len nissan. Skus sa treba pozret po Bmw E30, to kupis aj do 50 000sk.... :)
RS13, motor komplet GO by Kentoya, FMIC Avia, walbro 255, otvorene sanie, nerez zvody, 3" nerez vyfuk od turba, alternativne FPR, tlak 0,6b, predne brzdy S14, 16" white Borbet, vrtane kotuce, chladič 180SX, rozpery, podvozok KYB + Tein, polyuretany na celom aute, napravy komaxit, budik na tlak turba, Nardi náboj na OMP 350mm

Open diff drifting 8-)
tamo
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tamo »

pablojamal: ak sa chces zaoberat iba driftom tak viac sa dozvies tu http://drift-forum.cz/ , toto drift forum neni
Nissan 200SX S13 1990
Awatar
user
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Awatar »

záleží na jaký úrovni chceš "driftovat", pokud chceš mít auto co "umí" jezdit bokem tak ti 80.000,- stačit bude, kup 200sx dej ho dohromady, kup k tomu samosvor, nějakej podvozek aby se to moc nehoupalo a na takové to domácí bokování ti to bude stačit (jenom se připravit na poměrně častý opravy, i když se nestane nehoda), ale jestli budeš chtít jezdit závody a být nějakou konkurencí, tak na tuhle částku zapomeň. Zeptej se někoho, kdo závodí, ty částky jsou uplně někde jinde. A jak tady někdo psal E30, tak to opravdu neni levnější záležitost, jak se na první dojem zdá. Jinak 200sx podle mého názoru jezdí v sérii "bokem" daleko líp než E30.
S15 - JDM
Odpovědět