děláš jak kdyby jsi jich neviděl ještě o pár víc na jednom místě :-DIwan píše:no toto,super pohled tolko aut po kope :-D
taková normální neděle
Na te cervene S14a je technicky benzin? S tim ten lak snad nemyjete. :-D Vypada nejak zasle.
Jedetoshop.cz Facebook stránka - Jedetoshop.cz | Staň se fanouškem!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
Použité ND - Jagyho bazárek | Nové OEM Nissan díly - KLIKNI ZDE!
- Foxone
- user
- Kontaktovat uživatele:
s tu pretekate kto ma zaprasenejsie auto... na mna nemate ... skoro 5mes mi stoji s12 u kentoyu ten vam povi co je prach na aute ked si z neho robia odkazovacJ3tb0Y píše:mi hovor to je moj vecny nepriatel v sobotu som umyval a v nedelu uz bolo zaprasene ako keby tyzden nevidelo vodutomita píše:Prach na aute mi ani nespominej
S 12 Grand Prix Edition (FJ20E) - swap na CA18DETTTT - riesi sa elektrika
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
BMW E36 325TD
budeš jezdit stylem rychle a zběsile počítej taky že ti bude mizet benzín stylem rychle a zběsile
- tomita
- user
- Kontaktovat uživatele:
Haha moje auto stalo 1rok a 3mesice na dilne, takze vyhravam... :-DFoxone píše:s tu pretekate kto ma zaprasenejsie auto... na mna nemate ... skoro 5mes mi stoji s12 u kentoyu ten vam povi co je prach na aute ked si z neho robia odkazovacJ3tb0Y píše:mi hovor to je moj vecny nepriatel v sobotu som umyval a v nedelu uz bolo zaprasene ako keby tyzden nevidelo vodutomita píše:Prach na aute mi ani nespominej
S14a RB25
- street.racer
- user
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si že znáš velmi dobře ještě většího record-manatomita píše:Haha moje auto stalo 1rok a 3mesice na dilne, takze vyhravam... :-DFoxone píše:s tu pretekate kto ma zaprasenejsie auto... na mna nemate ... skoro 5mes mi stoji s12 u kentoyu ten vam povi co je prach na aute ked si z neho robia odkazovacJ3tb0Y píše: mi hovor to je moj vecny nepriatel v sobotu som umyval a v nedelu uz bolo zaprasene ako keby tyzden nevidelo vodu