Tak to skoda ze jsme se nepotkali. Jinak ja normal jizdy nejezdil, jen ukazku stopy...krasty píše:Peca jak to ze nejsi ve vysledkové listine. Ted na ni koukam a nemuzu te tam najit. Jinak ja jsem od toho Eva X. Jsem te tam schanel. Jsem chtel pokecat.
Sraz klubu sportovních aut, první GT-R v ČR :)
Re: Sraz klubu sportovních aut, první GT-R v ČR :)
Zelené peklo - všichni tam jednou musíme...
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Anybody who says they enjoy the Nürburgring is either lying or isn't driving fast enough - J. Stewart
Omlouvam se za nedorozumeni. Neni moje je sefovo jen jsem s nim smel jezdit. Na tohle bohuzel nemam a nikdy nebudu mit penizky. Proto jsem i zastavil vedle S13. To bych radeji a pekne upravenou. Snad casem bude.
A jak to jede?krasty píše:Omlouvam se za nedorozumeni. Neni moje je sefovo jen jsem s nim smel jezdit. Na tohle bohuzel nemam a nikdy nebudu mit penizky. Proto jsem i zastavil vedle S13. To bych radeji a pekne upravenou. Snad casem bude.
Ju jede to pekne jen ten ridic by potreboval vymenit. Vubec mi to neslo.maca9 píše:A jak to jede?krasty píše:Omlouvam se za nedorozumeni. Neni moje je sefovo jen jsem s nim smel jezdit. Na tohle bohuzel nemam a nikdy nebudu mit penizky. Proto jsem i zastavil vedle S13. To bych radeji a pekne upravenou. Snad casem bude.
A byl to manual nebo DSGkrasty píše:Ju jede to pekne jen ten ridic by potreboval vymenit. Vubec mi to neslo.maca9 píše:A jak to jede?krasty píše:Omlouvam se za nedorozumeni. Neni moje je sefovo jen jsem s nim smel jezdit. Na tohle bohuzel nemam a nikdy nebudu mit penizky. Proto jsem i zastavil vedle S13. To bych radeji a pekne upravenou. Snad casem bude.
Zplodil jsem narychlo videjko, ale nic moc zajímavého tam není...
http://www.youtube.com/watch?v=ieiIM1R09rI
http://www.youtube.com/watch?v=ieiIM1R09rI
Manual. Jezdil v nem ten co jezdil s Ultimou a rikal ze je to dobre auto a dobre ho vodil. Ja mel hroznej cas.
Hroznej cas znamena co? nestyd sekrasty píše:Manual. Jezdil v nem ten co jezdil s Ultimou a rikal ze je to dobre auto a dobre ho vodil. Ja mel hroznej cas.
- martin.matess
- user
- Kontaktovat uživatele:
tak to musel bejt libovej srázek, takový paradní autíčka, a sx se náhodou mezi nima nemusela stydět a videjko taky dobré, alespoň něco sme viděli kdo tam nebyl
Ex.......200sx s13
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
Celica st202 GT4 Look
Bmw 318is M look 97´
Bmw 320 D tour..
a mnoho dalšího......
http://www.martinmatess.estranky.cz/ ===>>>Všechna moje auta.projekty a díly na prodej
krasne auta..
tie caterhamy su ppc, ake motory v nich boli?
Byly to CSR a CSR 260, takze duratecy 2,3l, v druhem pripade 260 koni, cas na kolo 2:23johny1 píše:krasne auta..