Tak po několika měsiční usilovné práce (kdy jsem pracoval asi tak 1 den v měsící ) jsem dokončil GO brzd.
Ta barva od Motipu na brzdy je úplně ale úplně na hovno (jednalo se o tu ve spreji, ještě nabízejí dvojsložkovou v kelímkách...ta možná bude lepší)
- na trochu zahřátých brzdách je měkká takže brzný prach se do ní hezky zapěče, prej vysokoteplotní barva psali kokoti na balení a při tom je jen o 10° odolnější než obyč akrylát
- neni vůbec odolná vůči čističi brzd - funguje na ni jako rozpouštědlo, nastříkáte a otřete harříkem a je od barvy
Takže jsem ztrávil několik hodin pískováním a stříkáním třmenů zbytečně.
Kbyby jste někdo měli ověřenou kvalitní barvu tak napiště značku...možná v příštím životě až budu pískovat a stříkat třmeny tak ji použiju
Barvení brzdových třmenů - dávat základovku?
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: Barvení brzdových třmenů - dávat základovku?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- mrkevvzime
- user
- Kontaktovat uživatele:
no ja na to prdnul ten hammerite a pohoda amoc jsem nezkoumal jestli se do toho chyta ten prach ale drzi to uz dlouho
ale je fakt, ze nepouzivam ten cistic
ale je fakt, ze nepouzivam ten cistic
WALBRO 255L/h, vzduch filter APEXi Power Intake, SSQV BOV Monza,rozpery predna vlastna vyroba Alu., soft. NISSAN DATASCAN + kabel PC, budiky PROSPORT olej-tlak+teplota,turbo-tlak, SHORT SHIFTER, Alu-pedale Jamex, odnimatelna naba na volant NRG, Sport volant, Alu remenice -alternator+servo+vodna pumpa, El.Boost Cont. - GREDDY PROFEC e-01, WATER SILICONE HOSES , FRONT MOUNT INTERCOOLER KIT 2fast2cool2, sviecky NGK Iridium IX, cire predne svetla. Olejový chladič Apex Aeroquip style premiestnenie olej filtra AUTOBAHN 88, jednodielny kardan, Stage chip 1a h-dev., Energy suspension silače, Driftworks brzdove + spojkova hadica. F1 RACING STAGE 2 CLUTCH & 15LBS FLYWHEEL - strasný shit, S14 Apex Gen2 6/5 fast road coilovers , olej Mobil 1 5w-50 s MoS2, Turbo gt2860rs
- james2000
- user
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud se tam lepí brzdový prach, tak buď koupit barvu v těch kelímkách od Motipu, ale ta stojí cca 600,- Kč a nebo druhá možnost je, že zajdeš do obchodu, kde se prodávají barvy pro autolakýrníky a koupíš tam akrylovou barvu a teplotně odolné tužidlo, necháš si to tam odvážit a před natíráním(nejde to stříkat, protože je to dost husté) to smícháš dohromady. Tato varianta vyjde na cca 150,-Kč je to stejné jak od Motipu, mám to na firemním autě natřené na brzdových deskách v místě kde je na desku namontované kolo, protože to tam šíleně rezlo, barva tam drží, neloupe se a nelepí se.
200sx s13, r.v. 1989, červená barva, sériové auto (snaha o fungující sériové auto).
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
panove vsechno spatne ja delal trmeny steteckem a barvou na modely od revellu. a drzi to jak vztekly. neloupe se to a udrzuje se to kraaaasne.