CDS 2011 - 1. závod
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Re: CDS 2011 - 1. závod
Dik, urcite tam toho pojede vic nez ze Sosnove
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
mas sz, ale zapomel sem dodat ze tam jedu v sobotu
bylo to dost dobrý, akorát ten vítr na tribunách nic moc.. Jan Baláž se skájem nezklamal.. byl to nářez
S14A my love and dorifto street machine
AE86 levin 4AGE in progress
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem jen v sobotu (thx Fire za odvoz z Prahy!!! ) ale vypadalo to dost dobre Skyline bez komentare Ale nejlepsi byly ty holciny Jedna si to jeste docela davala, ale ta druha, to bylo proste katastrofa, misto driftu tam krouzila vyletnim tempem s turbomotorem vytocenym snad jen do 5K rpm...
tak byl jsem kouknout ted v nedeli a byli to moje prvni drifty takze velkej zazitek, opravdu supr, a skyline Balaze na ten bych se mohl koukat celej den, bracha se v nem dokonce pri drift taxi projel na me zbylo nejaky osmivalcovy bmw ale taky dobry
no a skoda ze jsem nakonec nejel dvoukilem hned bych si stoupl vedle modryho 200sx jetoboye ktery jsem potkal na parkovisti
no a skoda ze jsem nakonec nejel dvoukilem hned bych si stoupl vedle modryho 200sx jetoboye ktery jsem potkal na parkovisti
-
- user
- Kontaktovat uživatele:
sakra vsichni s dovukilem jeli v nedeli...
Na tribuně to ještě šlo, na věži to bylo peklo.Petr.S14 píše:bylo to dost dobrý, akorát ten vítr na tribunách nic moc.. Jan Baláž se skájem nezklamal.. byl to nářez
S15 - JDM
A fotky video?
Nissan 200SX S14 Zenki r.v.96 Bílá perleť,motor po GO ,eger out,svičky NGK iridium,Velkej IC,sportovni filtr,karbon kanister out,Oil catch tank,Wiltec Bov,Walbro 255l/h,,nerezove svody,MBC,3'' komplet vyfuk, začíná to být pekelná mašína.Jede jako prase! - SOLD
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Old Daily car Mitsu Colt 1.3-r.v.91 - SOLD
Old Daily car Audi RS6-r.v.2009 - neni to nejhorší - SOLD
Family car Bmw M6 - r.v2005
Dog car Octavia 2 - r.v2005(vrak německej)
Low cost track project BMW e36 - r.v94
Zprostředkování finančních produktu-případné dotazy směřujte do SZ
Bylo super!
Na Míšu, to byla ta s motorem bez turba, jsme na Kladně moc pyšní..
Vlastně oba dny super.
Na Míšu, to byla ta s motorem bez turba, jsme na Kladně moc pyšní..
Vlastně oba dny super.
No právě v neděli nikdo dvoukilem nebyl....To vypadalo,jako by ten můj šrot jedinej jezdil....Ale jinak pěkná akce....Xcriss píše:sakra vsichni s dovukilem jeli v nedeli...
200sx S13 r.90 modrá metal
SR20DET.......
, GT2560 + opletené hadice,nerez elbow, nová Lambda Bosch, komplet 3˝ vejfuk+koncák vlastní návrh, dural řemenice,filtr Green, bow kopie Blitz, OCT,MBC bidrin, tvrdé silenbloky motoru,driftworks silenblok převodovky, jednodílnej kardan, VLSD, Koni tlumiče + H&R pružiny, megan racing tension rods, komplet repas náprav modrý komaxit + stabiky v červené,vše polyurethan, kola 18´ chrom, rozpěry přední a zadní, budíky VDO teplota + tlak oleje, BSR tlak turba,volant GP,sedačka OMP TRS+ FIA,sparco 4bod, G-tech pro94
Daily car: Toyota Avensis T25
SR20DET.......
, GT2560 + opletené hadice,nerez elbow, nová Lambda Bosch, komplet 3˝ vejfuk+koncák vlastní návrh, dural řemenice,filtr Green, bow kopie Blitz, OCT,MBC bidrin, tvrdé silenbloky motoru,driftworks silenblok převodovky, jednodílnej kardan, VLSD, Koni tlumiče + H&R pružiny, megan racing tension rods, komplet repas náprav modrý komaxit + stabiky v červené,vše polyurethan, kola 18´ chrom, rozpěry přední a zadní, budíky VDO teplota + tlak oleje, BSR tlak turba,volant GP,sedačka OMP TRS+ FIA,sparco 4bod, G-tech pro94
Daily car: Toyota Avensis T25
já byl na krytý,byla tam zima.. ale ti, co byli na sluníčku, tak zas měli opálenou jen půlku držky..Awatar píše:Na tribuně to ještě šlo, na věži to bylo peklo.Petr.S14 píše:bylo to dost dobrý, akorát ten vítr na tribunách nic moc.. Jan Baláž se skájem nezklamal.. byl to nářez
jj taky patřím do skupiny těch co mají zvláštně opálený obličej ale alespon nebyla zima
- winie
- user
- Kontaktovat uživatele:
ja byl v sobotu, fotky zatim jen upravuju, pak neco hodim. kazdopadne balaze skyline byl dobrej ale prisel mi na tuhle trat ponekud premotorovanej kazdopadne ten zvuk toho turba byl naprosto super. mam i video z telefonu kde se lehce poroucel mimo trat(ve vracaku) ale kvalita stoji za prd, takze ho publikovat nebudu . slecny s bawkama me lehce zklamaly, ta s E21 potrebuje sebeduveru a trening jak prase drbani, technicky to auto vypada dobre, teda az na podvozek. A slecna s e30 by se toho nemela tolik bat a trosku to osolit, i kdyz teda nevim co v tom ma za motor. zaslechnul sem ze 3,2 z E36, ale to by melo vypadat trosku jinak, nevim... kazdopadne maj palec nahoru za odvahu a maj moje sympatie. Co se tyka ostatnich aut, tak me trosku mrzelo, ze v sobotu vubec nejezdili kluci z dorifto. Nezlobila je technika? a kdo me vylozene dostal, tak byl clovek se zlutou E36 M3 kterej jezdil naprosto perfektne vecer bych mohl mozna uz mit fotky a neco placnu i na blog
s čistě žlutou M3 E36 jezdil Míra Pecka (loni byla černá) a s černo-žlutou jezdil Radek Petřík (TADY najdeš fotky jejich aut před sezónou).winie píše:ja byl v sobotu, fotky zatim jen upravuju, pak neco hodim. kazdopadne balaze skyline byl dobrej ale prisel mi na tuhle trat ponekud premotorovanej kazdopadne ten zvuk toho turba byl naprosto super. mam i video z telefonu kde se lehce poroucel mimo trat(ve vracaku) ale kvalita stoji za prd, takze ho publikovat nebudu . slecny s bawkama me lehce zklamaly, ta s E21 potrebuje sebeduveru a trening jak prase drbani, technicky to auto vypada dobre, teda az na podvozek. A slecna s e30 by se toho nemela tolik bat a trosku to osolit, i kdyz teda nevim co v tom ma za motor. zaslechnul sem ze 3,2 z E36, ale to by melo vypadat trosku jinak, nevim... kazdopadne maj palec nahoru za odvahu a maj moje sympatie. Co se tyka ostatnich aut, tak me trosku mrzelo, ze v sobotu vubec nejezdili kluci z dorifto. Nezlobila je technika? a kdo me vylozene dostal, tak byl clovek se zlutou E36 M3 kterej jezdil naprosto perfektne vecer bych mohl mozna uz mit fotky a neco placnu i na blog
V té bílé E30 je motor M30B35 (více ZDE) - takže řadovej šestiválec 3,5l s výkonem těsně pod 200koní, jinak holky poprvé v životě závodili a tréninků za sebou taky zatim moc nemaj, takže si myslím, že jejich výkony teprve přijdou.
Kluky s Dorifto bohužel zlobili technické problémy, škoda no.
S15 - JDM
tam jezdilo víc holek?