Na zdi bylo jen to nejpoužívanější. Zbytek byl ve stole a v bednách vedle něj.Woyta píše:Me by se libil ten velkej mobilni box s naradim ale je to palka.
Uz jsem jednou makal ve stodole prestavene na obytnou garaz/dilnu/sklad aut.
Podlaha taky dlazdice ale v miste kde se maka byl sloupovej zvedak a na podlaze gumovej koberec.
Naradi bylo celkem hodne. Vse poveseno na stene.
Dílny Garage Workshops
Re: Dílny Garage Workshops
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.
Woyta: "Kvalita zatáček se dá hodnotit počtem hrobečků. Čím víc hrobečků, tím větší zábava."
Ale bordel stejnejMatysek píše:Vždyť to nebylo tak strašnýSilverFox píše:Jo jo. Pořádek musí bejt.
https://lh3.googleusercontent.com/--nlG ... IMG197.jpg
Ještě by sem mohli dát fotku bobeš s matýskem. To jejich krytý vrakoviště taky nemělo chybu. Dofám že se klucí neurazí.
Nyní už v novém a o polovinu menším
Jelikoz jsem tesar,mam to samy s autem. Driv jsem ho o vikendu uklidil,a ve stredu vypadalo stejne jak pred uklidem.Ted uz ho tak pul roku neuklizim,a vypada porad jako ve stredu Ale ta garaz se da takhle udrzovat podle me jen pro vlastni potrebu,ti z Vas kteri v ni delaji byznys tam takhle uklizeno mit ani nemuzou,protoze by vic casu prouklizeli nez vydelavali.
97' ECR33 M-spec 2
Já mam akorát problém že je mi líto cokoliv vyhodit. Pokud bych si řek že ca18et už nikdy víc a všechno to vyházel tak si uvolnim místo na půl auta. Jeneže naposled při úklidu jsem odnes haldu věcí na škodárnu a za měsíc si jí koupil a chytal se za hlavu.
SilverFox píše:Já mam akorát problém že je mi líto cokoliv vyhodit. Pokud bych si řek že ca18et už nikdy víc a všechno to vyházel tak si uvolnim místo na půl auta. Jeneže naposled při úklidu jsem odnes haldu věcí na škodárnu a za měsíc si jí koupil a chytal se za hlavu.
mam to stejne co kdyby nekdy bylo potreba
CNC výpalky laser ,plasma a autogen
Povidejte mi o tom. Na pude mame dily na Ford Cortina a pritom jsme to auto nikdy nemeli.
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Nippon Sangyo 200SX RS133