Dva koncové výfuky...
- Martin_534
- user
- Kontaktovat uživatele:
já s tim klukem mluvil asi loni v dubnu, když jsem měl ještě šedivý auto na 18" :-)
v tý době tam měl obrovskej intercooler z nějakýho velkýho dýzlu, jinak prej 240koní, mě to auto přijde šíleně doprasený a ten vejfuk je jenom druhá koncovka vyvedená na druhej konec nárazníku
btw. na druhý fotce jsem ten v tý džízce
v tý době tam měl obrovskej intercooler z nějakýho velkýho dýzlu, jinak prej 240koní, mě to auto přijde šíleně doprasený a ten vejfuk je jenom druhá koncovka vyvedená na druhej konec nárazníku
btw. na druhý fotce jsem ten v tý džízce
- Ondrey
- user
- Kontaktovat uživatele:
.. to auto znám, parkuje na Veleslavíně v Praze, kousek od Evropský ulice.. potkal jsem ho několikrát, a ačkoliv už majitel udělal hodně práce, tak je to auto furt takovej trochu bastl..
slícování a provedení bylo na začátku totálně tragický, vypadá to ale, že se chlapík snaží, trochu se to zlepšuje.. design i volba barevný kombinace mi přijdou ale úplně šílený a k tomuhle autu se totálně nehodící, ale to je jen věc názoru..
slícování a provedení bylo na začátku totálně tragický, vypadá to ale, že se chlapík snaží, trochu se to zlepšuje.. design i volba barevný kombinace mi přijdou ale úplně šílený a k tomuhle autu se totálně nehodící, ale to je jen věc názoru..
240 genuine british BHPs covered with British racing green..