Budík
Taky jsem mel tenhle problem obcas nesla vubec a obces liatala jak splasena. Vemenil jsem tachometr a zase nic, promeril jsem impulsy a vse OK. Tak jsem zavolal kamosovi pujcil si tacho od nej z auta kde jsem vedel ze opravdu maka a ehjle u me makal taky. Takze jsem si sehnal 3 budik kterej jsem si na miste vyzkousel a bylo po problemu. Je videt ze tacho u 200sx neni zrovna nejpovedenejsi.
Nechtěl sem zakládat nový téma, tak sem vytáh todle.
Taky mně budíky někdy šli, někdy ne(spíš ne), tak sem začal měřit, do palubovky signály z čidel šly, dokonce i na vstup tachometru i otáčkoměru. Tak sem na všech budíkách propájel zezadu všechny kontakty. A už to všechno funguje jak má, akorát mi přestala svítit kontrolka na nádrž, ale to s tím nemá souvislost. Už s tím jezdím dva týdny a ještě ani jednou nezablbly. Takže někde byl studený spoj. Snad vám to někomu pomůže
Taky mně budíky někdy šli, někdy ne(spíš ne), tak sem začal měřit, do palubovky signály z čidel šly, dokonce i na vstup tachometru i otáčkoměru. Tak sem na všech budíkách propájel zezadu všechny kontakty. A už to všechno funguje jak má, akorát mi přestala svítit kontrolka na nádrž, ale to s tím nemá souvislost. Už s tím jezdím dva týdny a ještě ani jednou nezablbly. Takže někde byl studený spoj. Snad vám to někomu pomůže
- blázen
- user
- Kontaktovat uživatele:
antilock - ABSstiloman píše:nebijte mne......
za prvé co to je anti lock
za druhé ono to má kontrolku na benzín?
ano má,..když ručučka sleze pul centimetru pod nulu,tak se rožne
superb 2004 1,9tdi chiped.. brzy k prodeji..
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
na dvoukilo seženu vše,vlastně skoro vše :-k
prodej ND nissan sunny 1,8gti B12
GO motorů CA18DET etc..
kontaktovat:736460675 0-24hod
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
A nejen to, ono to ma dokonce kontrolku na nizkou hladinu náplně do ostřikovačůstiloman píše: za druhé ono to má kontrolku na benzín?
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche
- 935Baby
- user
- Kontaktovat uživatele:
To rednissan:
kontrolka na napln ostrikovacu je v levé sekci kontrolek, čtvrtá kontrolka zprava
To stiloman:
nádrž má objem 60 litrů
kontrolka na napln ostrikovacu je v levé sekci kontrolek, čtvrtá kontrolka zprava
To stiloman:
nádrž má objem 60 litrů
„ At the begining I looked around and could not find quite a car I dreamed off. Small light-weight sports car which used power efficiently. So I decided to build it by myself“ Ferry Porsche