místo konzultování bys to měl spíš koupitOndrey píše:wau... děkuju za opravu, tak to jsem opravdu netušil... musím to hned zkonzultovat s mým "Z" guru... :-)

místo konzultování bys to měl spíš koupitOndrey píše:wau... děkuju za opravu, tak to jsem opravdu netušil... musím to hned zkonzultovat s mým "Z" guru... :-)
Ja mam ale nevim jestli ho muzu zverenit aby na me nebyl pak nastvanejCrompel píše:Tak koukám že Pavlík asi na ten prodej nespěchá i když to píše, nemáte na něho někdo kontakt třeba tel. ??? Thank's
necudujem sa ti, ani ja som to nevedel,ale staci letmy pohlad na z31 forum a je to jasne....a tym, ze pri T25 ma motor vyssiu kompresiu to moze byt voci T3 docela dobre vykompenzovane...Ondrey píše:omlouvám se, že se k tomu ještě vracím, pro prodej tohohle auta není tenhle problém nijak důležitý... :-)
Každopádně je to s tím turbem zvláštní. Ani největší machr přes 300ZX Z31, kterého znám, nic neví o tom, že by kdy v Z31 bylo turbo T25. Jediný model, který se lehce lišil od "normálních" Z31 byl "1989 Anniversary", který měl IC a 240 koní, ale stejné turbo...
Takže by mě opravdu zajímalo, který to turbo tady v tom autě teda je :-) protože je velký rozdíl mezi tím, kdyby tam bylo T25 a kdyby tam bylo T3...
Nechcem rypat,ale tak to potom neni macher na Z31 turbo!!Ondrey píše:omlouvám se, že se k tomu ještě vracím, pro prodej tohohle auta není tenhle problém nijak důležitý... :-)
Každopádně je to s tím turbem zvláštní. Ani největší machr přes 300ZX Z31, kterého znám, nic neví o tom, že by kdy v Z31 bylo turbo T25. Jediný model, který se lehce lišil od "normálních" Z31 byl "1989 Anniversary", který měl IC a 240 koní, ale stejné turbo...
Takže by mě opravdu zajímalo, který to turbo tady v tom autě teda je :-) protože je velký rozdíl mezi tím, kdyby tam bylo T25 a kdyby tam bylo T3...