Takze predsa aj predstih moze mat vplyvMartin_534 píše:a taky na zmiňovaný předstih - pokud palivo nestačí shořet, bude ve vejfuku bohatá směs
@panp..: Inak si neodpovedal ako ti ide auto. Taha normalne ?
Takze predsa aj predstih moze mat vplyvMartin_534 píše:a taky na zmiňovaný předstih - pokud palivo nestačí shořet, bude ve vejfuku bohatá směs
To:Martin_534, kenivruh: Diky za radu, zitra to vyzkousim a uvidim.Martin_534 píše:to bude tou bohatou směsí, a ta může bejt způsobená i nefunkční lambdou, jak si psal na začátku, takže odpojit a uvidíš
to je stejně kat-backpanpica píše:To:Martin_534, kenivruh: Diky za radu, zitra to vyzkousim a uvidim.
Hlavne se mi nechtelo vrazet prachy do kat, kdyz uz mam tohle na ceste:
http://www.jic-magic.co.jp/de-type1.html
To som pisal, ze ked bude mat zle hodnoty aj po odpojeni lambdy tak je lambda v poriadku a chyba je inde.blázen píše:já měl lambdu OK a když ji odpojil jelo a smradilo to stejně
co je to "hodne zere"panpica píše:Auto jede vcelku normalne, akorat v posledni dobe hodne zere.kenivruh píše:Takze predsa aj predstih moze mat vplyvMartin_534 píše:a taky na zmiňovaný předstih - pokud palivo nestačí shořet, bude ve vejfuku bohatá směs
@panp..: Inak si neodpovedal ako ti ide auto. Taha normalne ?
40 litrov ? To asi nie. Jedine, ze by si isiel okruh na jednickeblázen píše:to já taky,.. někde sem četl že na okruhu vyleze u 200sx spotřeba nad 40litru - samo nevím s jakýma úpravama,ale ničemuž bych se nedivil, nechci být chytrý,ale když sem mu dával opravdu co do něj vešlo,spotřeba šla o dost dál jak za 14l ..